• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2020

17:34 >> 18:56

NOLE - TERMINATOR! Đoković posle EPSKOG preokreta savladao Monfisa i plasirao se u finale!

Tenis

NOLE - TERMINATOR! Đoković posle EPSKOG preokreta savladao Monfisa i plasirao se u finale!

Podeli vest

Pobedom u polufinala ATP turniru u Dubajiu nad Gaelom Monfisom 2:1 (2:6, 7:6, 6:1), srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale gde će odmeriti snage sa Grkom Stefanosom Cicipasom

Viđen je neverovatan meč u prva dva seta, pošto su Novak i Monfis ostavili srce na terenu! Francuz je bolje započeo duel i poveo sa 1:0 nakon ubedljivije igre u prvom delu meča. U nastavku igre Monfis je bio bolji rival na terenu sve do sredine seta, kada je Novak oduzeo servis protivniku.

Uspeo je srpski tenier da dođe do taj-brejka u kome e Monfis imao čak tri meč lopte, međutim, to je bilo nedovoljno da bi savladao srpskog igrača! Đoković se vratio u meč i u trećem setu počistio Monfisa na terenu za plasman u finale!

ĐOKOVIĆ JE NA POTEZU! Cicipas lako do finala Dubaija!

 

 

KRAJ! Đoković je u finalu!

Treći set:

Brejk već na startu trećeg seta! Đoković vodi sa 2:1! Čini se da je Novak osvajanjem drugog seta uspeo da obeshrabri do tada sjajnog Monfisa. Francuz polako pada, a Đoković nastavlja da melje na terenu... Srpski teniser ima prednost od 4:1 i na pragu je finala. Monfis je bio nadomak pobede u drugom setu, međutim, nije iksoristio tri set lopte. U nastavku je potpuno pao, a sada je zatražio i pomoć lekara.

 

 

Drugi set:

Kao i što smo navikli, Novak ima čeličnu volju! Uspeo je da se vrati iz mrtvih i oduzme servis Francuzu za izjednačenje u drugom setu - 3:3! Nastavlja Novak sa dobrom igrom! Konačno se stabilizovao i vodi sa 5:4, na korak je od osvajanja drugog seta. Nije Nole iskoristio set loptu! Imao je priliku da forhendom izjednači na jedan jedan, međutim, poslao je lopticu u mrežu... Traje borba! Neverovatna borba u Dubajiju, Nole vodi sa 6:5, a Monfis spasava sopstvenu kožu... Đoković je propustio tri set lopte, Monfis dolazi do 6:6 i taj-brejka!

Monfis vodi sa 4:2! Francuz je vodio sa 6:3 i bio na korak od pbede, ali Nole se ne predaje! Vodi sa 7:6! 

 

Žestoko je i nastavku igre! Đoković -  Monfis 1:1! Bori se Francuz tokom celog meča u nameri da konačno prekine seriju poraza u duelima sa srpskim igračem. Publika u Dubajiu na sav glas daje podršku Monfisu što Francuz koristi i dolazi do novog brejka! Pokušao je Novak da na sve načine prekine seriju Monfisa, međutim to mu nije pošlo za rukom. Monfis vodi sa 3:1 i blizu je plasmana u finale...

 

Rezultatom 6:2 Monfis je rešio prvi set u svoju korist!

Mučio se Novak na svoje servis, a uporni Francuz je uspeo da posle velike borbe dođe do brejka, a kasnije i prednosti od 3:1! Nastavio je Francuz sa dobrom igrom i nastavku igre. Na pravi način je odogovrio na precizne udarce Novaka i nalazi se na korak od osvajanja prvog seta. 5:2 je za Monfisa...

 

Đoković je sa tri greške na svoj servis započeo ovaj duel, međutim u nastavku prvog gema došao je do igre i uspeo da povede sa 1:0. Francuz je uspeo da uzvrati i poravna na 1:1! Čini se da je Monfis u ovaj duel ušao sa više energije od našeg igrača.

Meč je počeo!

16.02 - Dobrodošli na blog posvećen meču u Dubajiju između Novaka Đokovića i Gaela Monfisa. Svetski reket broj jedan bio je ubedljiv u dosadašnjem toku turnira, a ukoliko preskoči Francuza u polifinalu u borbi za pehar odmeriće snage sa Grkom Stefanosom Cicpasom. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stršljen

pre 4 godine

Đoković nikad nije bio ovako nadigran, licer mu je bledo kao kreč, nema u njemu ni kapi krvi. Nažalost ovde završava ali od trenutno boljeg i raspoloženijeg igrača.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija