• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

29.02.2020

09:04

(FOTO) NACIJA ZABRINUTA ZA ZDRAVLJE ĐOKOVIĆA! Evo zašto se Noletu zatvara oko!

Tenis

(FOTO) NACIJA ZABRINUTA ZA ZDRAVLJE ĐOKOVIĆA! Evo zašto se Noletu zatvara oko!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković turnir u Dubaiju igra sa gotovo zatvorenim levim okom. U pitanju je infekcija, sočiva mu prave probleme, kaže izvor Informera

Prvi teniser sveta Novak Đoković (32) ima ozbiljnih problema sa okom! Srpskom teniseru je već mesec i po dana kapak levog oka spušten, a umesto da se situacija poboljšava iz dana u dan, Novakovo oko izgleda sve gore!

Blaži oblik

Novak je u četvrtak savladao Karena Hačanova u četvrtfinalu turnira u Dubaiju, a problem sa okom bio je izuzetno upadljiv, pa se čitav teniski svet zabrinuo. Na sreću, kako Informer saznaje, u pitanju je blaža infekcija oka.

 

 

- Nije ništa strašno, u pitanju je infekcija oka, ali blaži oblik. Sočiva su ta koja prave problem, Novak se suočava sa tim problemom još od Australije - kaže izvor Informera blizak Novaku Đokoviću.

Novakov problem sa okom prvi put je primećen tokom humanitarnog meča za pomoć Australiji, koju su zahvatili požari. Bilo je to 15. januara ove godine, ali situacija tad nije delovala dramatično. Sve do meča četvrtfinala Australijan opena protiv Miloša Raonića 28. januara sve je ukazivalo na to da je Novak prevazišao probleme, ali onda je zatražio medicinski tajm-aut, uz obrazloženje da ne vidi ništa na jedno oko.

Foto: printscreen

- Mislio sam da je sa sočivima problem. Čudno je da se desilo usred meča, jednostavno tri-četiri gema nisam video ništa na jedno oko - ispričao je tada Novak, ali ni on nije znao šta je tačno problem.

Uprkos svemu, Nole je osvojio Australijan open, a potom se pojavio i na čuvenom italijanskom muzičkom festivalu "Sanremo" 5. februara. Tad je imao samo blago zaklopljeno oko. Novak je potom otišao na odmor i nije ga bilo u javnosti. Ipak, kada se pojavio u Beogradu 18. februara bilo je jasno da je situacija ozbiljnija nego što se činilo, a samo deset dana kasnije oko deluje još gore.

Foto: Reuters

Nosio naočare

Problemi sa očima nisu ništa novo za Novaka jer je u prošlosti i odustajao od mečeva. Upravo je u Dubaiju morao da preda meč četvrtfinala Špancu Felisijanu Lopezu zbog problema sa očima, a i tada je u pitanju bila infekcija uzrokovana hemijskim agensima, pogoršana činjenicom da nosi sočiva. Posle tog meča Novak Đoković se pred medijima pojavio sa naočarima za sunce iako je bila noć, ali je ubrzo zalečio oko.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija