• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.02.2020

10:41

SVESTAN SAM DA NEĆE ZAUVEK BITI TAKO! Nadal otkrio kako pronalazi motivaciju!

Tenis

SVESTAN SAM DA NEĆE ZAUVEK BITI TAKO! Nadal otkrio kako pronalazi motivaciju!

Podeli vest

Rafa Nadal uvek igra sa puno motiva... Španac je otkrio zašto na svaki turnir, ali i meč dolazi sa puno entuzijazma

Drugi teniser sveta plasirao se u finale Akapulka, pošto je pobedio Grigora Dimitrova sa 6:3, 6:2.

- Bilo je mnogo teže nego što rezultat govori. U našim duelima sitnice odlučuju. Jasno mi je da moram da popravim još neke stvari, ali zadovoljan sam kako sam odigrao. Grigor je jedan od najboljih tenisera na svetu, a ujedno moj dobar prijatelj - rekao je Rafa posle meča.

On je dodao da mu je važno da igra finale.

Važno mi je što igram finale, jer sam posle Australijan Opena imao dužu pauzu. Slede nam Mastersi, tako da moram da budem sasvim spreman. Ovo mi je podiglo samopouzdanje, pošto sam u Melburnu izgubio u četvrtfinalu. Ne samo za finalni duel, već i za sve što sledi.

Rafa je otkrio kako još uvek ima toliko motiva.

Igram sa istim entuzijazmom koji sam imao kada sam počinjao. Ključ je da cenite sve dobro što vam je ovaj sport dao i što i dalje daje. Izašao sam danas na teren, tribine su bile pune i većina je navijala za mene. To je razlog zbog kojeg i dalje želim da se bavim ovim sportom. Svestan sam da neće biti tako zauvek. Imam već 33 godine i veoma dugu karijeru. Ali dok god sam zdrav i fizički mogu da igram, boriću se svake nedelje i nadam se da ću osvojiti što više titula - zaključio je Nadal.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija