• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.02.2020

17:29 >> 17:26

(VIDEO) BRAVO, MAJSTORE! OVO JE NOLETOVA GODINA! Đoković savladao Grka za titulu u Dubaiju!

Tenis

(VIDEO) BRAVO, MAJSTORE! OVO JE NOLETOVA GODINA! Đoković savladao Grka za titulu u Dubaiju!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković osvojio je titulu na turniru u Dubaiju pobedom nad Stefanosom Cicipasom sa 2:0 (6:3, 6:4) posle sat i 15 minuta igre. Uspeo je Nole da bez dosta muke dođe do pehara i najavi nestvarnu 2020. godinu u kojoj još uvek ne zna za poraz

Sjajni Novak Đoković! Bez mnogo muke, bez nervoze i problema Srbin je stigao do pete titule u Dubaiju protiv sjajnog Stefanosa Cicipasa koji je još jednom pokazao da budućnost tenisa ne mora da brine...

(VIDEO) OPAAA! NOLE ZAIGRAO SA TRBUŠNOM PLESAČICOM! Srpski teniser se opasno zabavlja u Dubaiju!

Čovek koji je u do ovog finala imao pozitivan skor (3:2) protiv Noleta dovoljno govori o tome koliko Đokoviću ne leži igra koju prikazuje Cicipas. Ipak, čini se da se Srbin baš naoštrio za ovu 2020. godinu. Prvo ATP Kup, pa Australijan open, sada i Emirati... dovoljno za 18 vezanih pobeda pred nastavak sezone.

Foto: Reuters

Prvi set je bio prilično neizvestan sve do 4:4. Do tog momenta Đoković je uspeo da spasi jednu brejk loptu. Opasno je pretio Grk, možda do tog devetog gema bio i bolji rival, ali Nole ne greši pri prvoj prilici i oduzima servis rivalu i lagano potvrđuje vođstvo.

 

 

Činilo se da će i u drugom setu biti ista situacija. Nole dolazi do brzog brejka i 3:2, ali Cicipas se nije predao. Vratio je istom merom i poveo... Međutim, Srbin je dodao gas, brzinski oduzeo servis rivalu, ponovo u devetom gemu i potvrdio 100 procentan učinak u brejk šansama (3/3).

Foto: Reuters

Naredni gem bio je maestralan za potvrdu pobede i petog trofeja u Dubaiju za našeg asa koji će i u ponedeljak biti prvi na svetu. 

 

 

 

ĐOKOVIĆ - CICIPAS 2:0 (6:3, 6:4)

KRAJ!

6:4 - MAJSTORSKI! BEZ IZGUBLJENOG POENA NOLE DOLAZI DO DRUGOG SETA I TITULE!

5:4 - NOVI BREJK! Sjajni Nole ponovo oduzima servis Grku i sada će servirati za pobedu!

4:4 - Ponovo bez izgubljenog poena, Nole stiže do još jednog izjednačenja.

3:4 - Grk se u potpunosti oporavio i sjajnim servisima ponovo dolazi do vođstva.

3:3 - Koristi Grk drugu brejk loptu na meču i ponovo je nerešeno! Ne predaje se Cicipas tek tako.

3:2 - Bravo, Nole! Srbin ne greši na meču sa brejk loptama! Ponovo je iskoristio prvu priliku i smečom dolazi u odličnu poziciju pred nastavak duela.

Foto: Reuters

2:2 - Cicipas uspeva da osvoji tek prvi poen na Noletov servis u drugom setu. To nije bilo dovoljno za bilo šta osim novog gema Đokovića.

1:2 - Vraća istom merom Grk, sada on bez izgubljenog poena stiže do novog gema i ponovo vodi.

1:1 - Bez izgubljenog poena, Đoković brzinski stiže do izjednačenja.

0:1 - Dobro je počeo Nole, ali Grk vezuje četiri poena i vodi u drugom setu.

PRVI SET:

6:3 - Sjajno! Đoković odličnim poenima, smireno, dolazi do prvog seta u finalu!

5:3 - Evo brejka! Nole uspeva da oduzme servis rivala i sada servira za prvi set!

 

 

4:3 - Nastavlja se rezultatska klackalica, Nole ponovo siguran na svoj servis.

3:3 - Nema brejka još uvek. Sjajni poeni Grka, biće baš, baš neizvesno.

3:2 - Prva brejk lopta na meču za Cicipasa, ali se vratio Đoković i ponovo poveo u gemovima. Za sada gledamo jako dobar tenis.

Foto: Reuters

2:2 - Prvi poeni Noleta na protivnikov servis, ali Grk ponovo odličan.

2:1 - Ponovo uz dosta problema, ali Đoković dolazi do nove prednosti pre svega zahvaljući greškama Cicipasa.

1:1 - Cicipas ne greši, bez izgubljenog poena dolazi do izjednačenja.

1:0 - Prilično dug gem već na startu meča, Đoković uspeva da dođe do prednsoti. Odlično je počeo i Grk.

16.11 - Finale je upravo počelo!

15.55 - Početak meča očekuje se od 16.05.

15.40 - Poslednji duel Cicipasa i Đokovića Grk je rešio u svoju korist, krajem 2019. godine i to baš u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, tačnije u polufinalu turnira u Abu Dabiju tako da će ovo biti prava prilika za revanš našeg asa.

15.36 - Ne treba zaboraviti jednu jako bitnu činjenicu, a ona glasi da Đoković ima negativan skor sa Cicipasom i to iz do sada pet odigranih susreta. Grk je znao da napravi ozbiljne probleme Noletu i savlada ga tri puta, dok je Srbin u dva navrata pobeđivao.

15.10 - Đoković je najbolji kad je najteže, dokaz je OVDE.

15.00 - Nole je protiv Monfisa izveo jednu magiju, sve to iznenadilo je i njega samog.

14.50 - Srbija je zabrinuta zbog Noleta, o čemu je reč, pogledajte OVDE.

14.45 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen finalu turnira u Dubaiju između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Emirata.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija