• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2020

09:24

KONAČNO SE OGLASIO ĐOKOVIĆ - SVI SU OVO ČEKALI! Evo šta je Srbin PORUČIO TENISERIMA!

Tenis

KONAČNO SE OGLASIO ĐOKOVIĆ - SVI SU OVO ČEKALI! Evo šta je Srbin PORUČIO TENISERIMA!

Podeli vest

Novak Đoković i njegov tim rano jutros po našem vremenu uhvatili su poslednji let iz Sjedinjenih Američkih Dražava za Evropu

Posle Indijan Velsa odložen je i masters u Majamiju a po svemu sudeći tenis se neće igrati narednih meses i po dana.

(FOTO) NOVAK NOSI MASKU U AVIONU! UF, DOBRO JE! Đoković je UHVATIO POSLEDNJI LET za Evropu iz Amerike!

NIŠTA NI OD MAJAMIJA? Pojavila se informacija o odlaganju još jednog mastersa!

Prvi put se nakon što je nastao haso zbog koronavirusa oglasio i Novak Đoković, predsednik unije tenisera. Imao jasnu poruku svim igračima:

 Moj savet je svim momcima koji su u SAD da se vrate u Evropu u narednih 48 sati, ako ne i ranije. Zaista ne znam šta će se dešavati u narednom periodu i kako bismo mogli da igramo tenis dok Svetska zdravstvena organizacija ne proglasi da je završeno stanje pandemije - rekao je Đoković.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija