• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

12.03.2020

20:31

NIJE PROŠLO LOŠE! Naša Dejvis kup reprezentacija saznala rivale!

Tenis

NIJE PROŠLO LOŠE! Naša Dejvis kup reprezentacija saznala rivale!

Podeli vest

Teniseri Srbije na finalnom turniru Svetske grupe Dejvis kupa u Madridu igraće u F grupi sa selekcijama Nemačke i Austrije, odlučeno je žrebom u Londonu

Selektor naše reprezentatacije Nenad Zimonjić izneo je svoje utiske nakon žreba.

NOVAK NEĆE DA BIRA! Đoković poslao VAŽNU poruku odgovornim ljudima u tenisu!

- Koliko se ja sećam nikada nismo igrali protiv Nemačke i Austrije i ovo će biti prvi put. Mnogo toga će zavisiti od sastava u kojima će sve reprezentacije učestvovati i kako kod nas veliku razliku pravi to da li igra Novak tako će i za Nemačku praviti veliku razliku da li igra Saša Zverev, odnosno da li će kod Austrijanaca igrati Dominik Tim. Još je mnogo vremenski daleko do Dejvis kup turnira u Madridu, mislim da nismo izvukli lake protivnike, ali na ovakvom takmičenju nema lakih protivnika - izjavio je selektor Srbije Nenad Zimonjić.

Foto: reuters

Pobednik Grupe F u nokaut fazi (četvrtfinalu) igraće protiv jedne od dve drugoplasirane ekipe iz Grupe C.

Pobednik ovog četvrtfinala u polufinalu snage će odmeriti sa pobednikom iz susreta (pobednik Grupe A i jedne od dve drugoplasirane ekipe sa najboljim procentom osvojenih setova, gemova i poena).

Finale Dejvis kupa održaće se od 24. do 29. novembra.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17