• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2020

09:59

JEDVA DOČEKALI DA UDARE PO SRBINU! Amerikanac otkrio tajnu "WhatsApp" grupe i zašto je Novak RANIJE NAPUSTIO AMERIKU!

Tenis

JEDVA DOČEKALI DA UDARE PO SRBINU! Amerikanac otkrio tajnu "WhatsApp" grupe i zašto je Novak RANIJE NAPUSTIO AMERIKU!

Podeli vest

Američki teniser Tejlor Fric stao je u odbranu Novaka Đokovića koji se našao na udaru nekih igrača

Noa Rubin i Taro Daniel, američki i japanski teniser, nezadovoljni su što je Srbin napustio Ameriku pre nego što su organizatoru mastersa u Majamiju zvanično potvrdili da takmičenja neće biti. 

Novak je dan pre nego što je zvanično da se teniska sezona suspenduje do 27. aprila napustio SAD. Dok su neki negodovali, Tejlor Fric je objasnio šta se desilo.

NAPALI SU ĐOKOVIĆA, A ONA IM JE ZAČEPILA USTA ZA SVA VREMENA! Ljudi, Novak ima DVOJE MALE DECE!

DA LI ĆE NOVAK BITI NA UDARU, IGRAČI SU ŽELELI DA SE IGRA? ATP odlučio, bez tenisa do 27. aprila!

 

- Razgovarali smo na ogromnoj "WhatsApp" grupi koju imamo. Mnogi od tenisera iz Saveta igrača su se pridružili grupi i objasnili koja je bila njihova ideja, pitali su nas kakvo je naše mišljenje po tom pitanju - započeo je Tejlor Fric u intervjuu za "Tenis čanel".

Zatim je objasnio detaljnije kako je tekao proces donošenja odluke.

- Mnogi su objasnili kako je putovanje na određena mesta opasno, pa čak i bez navijača. Ako je igrač zaražen on je primoran da prestane, mogao bi da zarazi i ostale. Mi smo svi zdravi i nismo ni u kakvom riziku, ali smo imali kontakt sa drugim ljudima koji možda imaju veći zdravstveni rizik. Taj ciklus nije svuda isti - rekao je Fric.

KOLAPS ZBOG KORONAVIRUSA! Nema TENISA MESEC I PO DANA, čeka se sastanak Đokovića i igrača!

NOLE? IMA TU SRPSKU STRAST... Australijanac se poklonio Đokoviću, a onda IZNERVIRAO NJEGOVE NAVIJAČE!

 

Neki igrači poput Tara Danijela su se žalili da nisu bili informisani ili da su mogli da glasaju o toj stvari, a Fric je objasnio da nisu svi bili deo rezgovora. Ovaj 22-godišnji Amerikanac je otkrio da je Novak Đoković, predsednik Saveta igrača, doneo odluku za njegovu karijeru i pre glasanja.

- Razgovori na ovoj aplikaciji za komunikaciju ima neke različite igrače. Stvorena je pre godinu i po dana. Novak Đoković je napustio Sjedinjene Američke Države pre nego što je odluka doneta na osnovu dokaza. On je doneo ličnu odluku pre nego što je zvanično telo donelo. On nije želeo da igra. Ne znam da li je odluka doneta jednoglasno, ali Savet igrača poštuje sve igrače. I mnogi su želeli da prestanu - zaključio je Fric.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija