• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2020

08:36

DECA ZAKLJUČANA U RAFINOJ AKADEMIJI! Nadal se OGLASIO i poslao poruku roditeljima!

Tenis

DECA ZAKLJUČANA U RAFINOJ AKADEMIJI! Nadal se OGLASIO i poslao poruku roditeljima!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal oglasio se povodom pandemije koronavirusa

Drugi teniser sveta odlučio je da zatvori tenisku akademiju na Majorki. Na takav korak odlučio se kako bi sledio preporuke Vlade Španije da se svi zatvoreni prostori "zaključaju".

On je imao poruku za roditelje svih polaznika njegove akademije. Veliki broj mladih tenisera je u akademiji španskog tenisera, te je Nadal poslao otvoreno pismo, pre svega namenjeno njihovim roditeljima.

NOVAK NAJVIŠE NA UDARU! Korona zaustavila Srbina, ali KADA TENIS KRENE...ČUVAJ SE SVETE!

NOVAKOVI NAVIJAČI SU OVO ČEKALI! Evo kako izgleda ATP lista i KOLIKO BODOVA ima Đoković!

 

- Zdravo svima, nadam se da ste dobro u ovo komplikovano doba. Kao što znate, ove okolnosti pogodile su i akademiju kroz koju godišnje prođu igrači 42 različite nacionalnosti, i borave. Iz različitih porodičnih i logističkih razloga, mnogo polaznika je ostalo ovde i dužnost i odgovornost su nam da brinemo o njima, što sam i rekao njihovim roditeljima. U poslednjih nekoliko sati bili smo u kontaktu sa Vrhovnim sportskim savetom i regionalnim ministrom zdravlja Balearskih ostrva kako bismo usvojili odgovarajuće mere koje su u skladu sa važećim zakonom. Kao ishod tih razgovora, dopušteno je pojedinim trenerima i pomoćnom osoblju, kao i čistačima, koji svi volontiraju, da se zatvore u objekte kako bi mogli da se brinu za tenisere koji su na akademiji. U subotu će akademija biti zatvorena za javnost, zatvoreni su prostor za odrasle, teretana, muzej, prodavnica i restoran, te su igrači i volontersko osoblje trenutno jedini tamo - naveo je Nadal i poručio: .

PROPAST! ŠTA ĆE REĆI NOVAK I RAFA NA OVO? Oglasili se i čelnici ROLAN GAROSA!

ZEMLJOTRES U NAJAVI! Šta će BITI SA BODOVIMA, da li će Novak oboriti REKORD Pita Samprasa?

 

- Želim da iskoristim priliku da umirim roditelje i poručim da pazimo na svu vašu decu, tu je sjajan tim ljudi koji u svakom minutu brine o njihovom zdravlju. Znam da želite da budete sa svojom decom i nadamo se da će taj trenutak doći uskoro. Hoću da vas ohrabrim da ostanete kod kuće, ovo su teška vremena ali ćemo zajedno proći kroz njih - zaključio je Rafa.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija