• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2020

12:06

AMERI UZVRATILI UDARAC! Dobre vesti za Novaka, NE ODLAŽE SE!

Tenis

AMERI UZVRATILI UDARAC! Dobre vesti za Novaka, NE ODLAŽE SE!

Podeli vest

Čelni ljudi Otvorenog prvenstva Francuske zbog pandemije koronavirusa pomerili su Rolan Garos, koji je na programu samo nedelju dana nakon Ju Es opena

Organizatori Rolan Garosa saopštili su da je novi termin drugog Grend slema od 20. septembra do 4. oktobra.

Pošto niko ne može da predvidi kakva će situacija biti do 18. maja, za kada je bio predviđen početak takmičenja u Parizu, organizatori su se odlučili za ovakvu odluku. S druge strane, grend slem u Njujorku na programu je od 24. avgusta do 13. septembra.

PODMUKLO I SEBIČNO! Meksikanac brutalno opleo po čelnicima Rolan Garosa!

NASTAO KOLAPS ZBOG FRANCUZA! Da li će Novak morati da bira između Njujorka i Pariza? Australijanac PODIGAO GLAS!

 

Amerikanci su poručili da promena neće biti.

- Teniska asocijacija SAD nastavlja sa planom organizacije Ju Es opena za ovu godinu i trenutno ne razmišlja o promenama rasporeda. Ali, ovo su nesigurna vremena i istražujemo sve opcije, uključujući i onu za pomeranje turnira za neki kasniji datum. U vreme kada ceo svet zajedno preživljava ovu situaciju, smatramo da ovakvu odluku ne treba donositi na prečec, stoga USTA će raditi sve u punoj saradnji sa ostalim grend slem turnirima, WTA, ATP, ITF kao našim partnerima i Lejver kupom - glasi u saopštenju Teniske asocijacije SAD.

MOGUĆE ODLAGANJE VIMBLDONA I ROLAN GAROSA! Oglasili se organizatori!

(VIDEO) HIT! KARANTIN OPEN! Oduševiće Novaka i Rafu, njima KORONA NIŠTA NE MOŽE!

aktuelni šampion je Rafael Nadal. On je u finalu slavio protiv Medvedeva, dok srpski teniser Novak Đoković brani tek 180 bodova pošto je ispao u četvrtom kolu prošle godine.

Trenutno je teniska sezona pomerena do 27. aprila, a otkazani su Indijan Vels, Majami, Hjustonu, Marakešu, Monte Karlu, Barseloni i u Budimpešti.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija