• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2020

08:07

BEZOBRAZLUK! Teniseri PLJUJU NOVAKA, a Nadal je znao za pomeranje Rolan Garosa i NIŠTA NIJE REKAO!

Tenis

BEZOBRAZLUK! Teniseri PLJUJU NOVAKA, a Nadal je znao za pomeranje Rolan Garosa i NIŠTA NIJE REKAO!

Podeli vest

Tenisere i teniski stručnjaci iskritikovali su čelnike Rolan Garosa zbog pomeranja Otvorenog prvenstva Francuske

Ogorčeni su jer će se igrati u septembru, samo sedam dana posle US Opena. Ali, najviše im je smetalo što niko ništa nije pitao igače, odnosno nije bilo konsultacija sa ATP-om i WTA-a.

PODMUKLO I SEBIČNO! Meksikanac brutalno opleo po čelnicima Rolan Garosa!

AMERI UZVRATILI UDARAC! Dobre vesti za Novaka, NE ODLAŽE SE!

 

Predsednik Francuske teniske federacije (FFT) Bernar Gidiseli demantovao je takve navode i otkrio da je Rafael Nadal znao ranije. Međutim, nije pomenuo Novaka Đokovića, inače predsednika Saveta igrača, pa teniseri sigurno neće biti zadovoljni ovim objašnjenjem.

Videćemo da li će igrači nakon ovoga pljuvati Španca, kao što su udarili na Srbina, jer je napustio Ameriku pre otkazivanja Indijan Velsa i Majamija i optužili ga da je informacije krio od njih.

- Direktor turnira Gi Forže nazvao je Nadala, bio je svestan odluke -  rekao je Gidiseli.

NASTAO KOLAPS ZBOG FRANCUZA! Da li će Novak morati da bira između Njujorka i Pariza? Australijanac PODIGAO GLAS!

NOVAK NAJVIŠE NA UDARU! Korona zaustavila Srbina, ali KADA TENIS KRENE...ČUVAJ SE SVETE!


On je potom objasnio zašto je pomeren datum.

- To je teška, ali odgovorna odluka. Svesni smo šta je najvažnije, a posvećeni smo održavanju turnira. Ne razumem reakcije nekih igrača iz ATP-a - dodao je.

Reagovao je direktor turnira u Čengduu, kome je RG "uleteo" u termin, Luis Karvaljo rečima da su "Parižani pokazali nedostatak poštovanja i da su zaslužili kritike za bahatost".

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 4 godine

Ne dirajte Rafca, neka je on živ i zdrav jer nama srbima je jedno od najvećih zadovoljstava kad ga vidimo na terenu nemoćnog i pokislog od znoja u susretima sa Novakom. Španci se ponose sa koridom ali nikad neće imati toreadora koji je ukrotio njihovu najopasniju zver, "Bika sa Majorke".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija