• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2020

08:58

NAPADAJU NOVAKA, A ON JE NAJVIŠE OŠTEĆEN! Ovo niko nije SMEO DA KAŽE, Španac sve UĆUTKAO!

Tenis

NAPADAJU NOVAKA, A ON JE NAJVIŠE OŠTEĆEN! Ovo niko nije SMEO DA KAŽE, Španac sve UĆUTKAO!

Podeli vest

Odluka ATP da "zamrzne" poene, odnosno ATP plasman, bila je očekivana usled pandemije koronavirusa

Zamrzavanje znači da se u periodu dok se ne nastavi sezona poeni neće dirati i neće se računati broj nedelja na prvom mestu.

Imao je sreće Rodžer Federer! Zašto? Pa, Novak Đoković, najbolji teniser sveta, približio se Rodžeru Federeru po broju provedenih nedelja na prvom mestu. Zbog toga ovakva odluka ne ide na ruku Đokovića i većina smatra da se Federer najviše "izvukao".

NOVAKOVI NAVIJAČI SU OVO ČEKALI! Evo kako izgleda ATP lista i KOLIKO BODOVA ima Đoković!

BEZOBRAZLUK! Teniseri PLJUJU NOVAKA, a Nadal je znao za pomeranje Rolan Garosa i NIŠTA NIJE REKAO!



Da nije bilo više sile, Novak je imao šansu da obori rekord Švajcarca u septembru. Ali, s obzirom na to da će naš as još minimum nekoliko godina tenis, gotovo je neizbežno da će rekord Švajcarca kad tad pasti, ako ne ove godine.

Portugalski novinar Žoze Morgado smatra ipak da je Rafael Nadal najviše profitirao ovakvim ishodom. Da ATP nije zamrzao rang listu, Nadal bi do VImbldona izgubio skoro polovinu poena i sa 9.850 bi pao na svega 4.870. Rafa je pre godinu dana igrao polufinale Indijan Velsa, Monte Karla, Barselone, Madrida, a osvojio je Rim i Rolan Garos, dok je igrao i polufinale Vimbldona. Nadal brani više od pet hiljada poena, uključujući i Vimbldon.

 

 


Naravno da bi Nadal imao šansu da popravi rezultat, ali imao bi i Đoković. Španac smatra da je Đoković najviše oštećen. Novak je prošle sezone rano ispado u Indijan Velsu i Majamiju, dok je osvojio Madrid i Vimbldon, a igrao je finale Rima i polufinale Rolan Garosa. 

- Đoković sa svojom formom u 2020. godini verovatno bi osvojio oba Mastersa u Sjedinjenim Američkim Državama i odigrao bi mnogo bolje na sezoni na šljaci. Po mom mišljenju Novaku najviše škodi ova nesrećna situacija -  napisao je Morgado.

 

DA LI ĆE NOVAK BITI NA UDARU, IGRAČI SU ŽELELI DA SE IGRA? ATP odlučio, bez tenisa do 27. aprila!

AMERIKANAC RASKRINKAO NADALA! Rafa je malo lagao! Mekinro OTKRIO ŠTA ŽELE NOVAK, ŠPANAC...

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija