• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2020

07:45

FEDERER NAS JE ODMAH POZVAO! Otkriveno kako je Rodžer LOBIRAO U ATP da bi se SAČUVAO OD ĐOKOVIĆA!

Tenis

FEDERER NAS JE ODMAH POZVAO! Otkriveno kako je Rodžer LOBIRAO U ATP da bi se SAČUVAO OD ĐOKOVIĆA!

Podeli vest

Teniskih turnira neće biti sve do 7. juna, a u svetu "belog sporta" počele su kalkulacije kome to najviše, odnosno najmanje odgovara u ovom trenutku

Mark Noul, jedan od članova odbora ATP-a, objasnio je i uticaj Rodžera Federera na donošenje odluke o otkazivanju turnira.

(VIDEO) NOLE GA RAZBIO U DUBAIJU, A SAD MORA U KARANTIN! Džaziri zbog korone ide u izolaciju!

- Rodžer je bio jedan od prvih koji nas je kontaktirao da bi se uverio da će biti urađena prava stvar - naveo je Nouls.

Usledila je lavina raznih teorija i komentara u svetu tenisa. Mnogi smatraju da je Federer lobirao ne bi li se sačuvao naleta Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Dominika Tima i ostalih i tako sačuvao četvrtu poziciju na ATP listi.

Foto: Reuters

Navijači širom sveta navode da bi ovo Federer mogao da uradi kako bi sačuvao trenutni renking (četvrti na svetu), ali i kako bi time sprečio Novaka Đokovića da obori njegov rekord. Da li u svemu ovome ima istine teško je presuditi, ali razloga za sumnju svakako ima.

Nakon ovakve odluke umesto 3.780 bodova Federer će ostati bez samo 500! Naime, doneta je odluka da se rangiranje zamrzne, pa je time i Novak ostao na 281 nedelji na prvom mestu ATP liste. Federer je u tom rekordu i dalje broj 1 sa 310 odrađenih nedelja na vrhu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjan

pre 4 godine

Nema veze,sacekacemo mi pola godine duze ,Ali posle toga krunisacemo kralja na presto!!!bar 25gren slemova I vise od330nedelja!!!!I najbolji sportista u istoriji sporta posle ovoga!kraj price

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija