• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2020

14:10

ZAMISLITE ĐOKOVIĆA.... Britanac ODMAH OTPISAO Novaka! Nema duše!

Tenis

ZAMISLITE ĐOKOVIĆA.... Britanac ODMAH OTPISAO Novaka! Nema duše!

Podeli vest

Džejmi Marej, nekadašnji svetski broj jedan u dublu, a brat Endija Mareja, kaže da će tenis i sport patiti ako bi se igralo pred praznim stadionima

Zbog pandemije koronabvirsa koja je okovala ceo svet stao je i sport i nije poznato akada i da li će se takmičenja nastaviti. 

TENIS NEĆE BITI ISTI! Crne prognoze: Biće dobro ako Novak i ostali uopšte izađu na teren ove sezone!

NAPADAJU NOVAKA, A ON JE NAJVIŠE OŠTEĆEN! Ovo niko nije SMEO DA KAŽE, Španac sve UĆUTKAO!

 

- Možda ne bude turnira pre Vimbldona. Teško je igrati prvi takmičarski meč na grend slem turniru, i to na podlozi na koju se teško prilagoditi. Nije ni zabavno igrati na velikim, praznom stadionu. Nema atmosfere, nema duše. Navijači su ogroman deo sporta, oni prave ambijent i oni izvlače ono posebno iz sportista - kaže 34-godišnji Mari i dodaje:

- Zamislite Đokovića i Nadala na Centralnom stadionu Vimbldona bez navijača. Bilo bi im nemoguće da dostignu isti nivo igre koji bi dostigli pred punim tribinama navijača koji viču. Ovo nije stalno stanje, završiće se u nekom trenutku.

NOVAK NAJVIŠE NA UDARU! Korona zaustavila Srbina, ali KADA TENIS KRENE...ČUVAJ SE SVETE!

NOVAKOVI NAVIJAČI SU OVO ČEKALI! Evo kako izgleda ATP lista i KOLIKO BODOVA ima Đoković!

 

Britanac ističe da se muči da se navikne na to da je uvek u kući i da trenira ne znajući kada će se vratiti na teren.

- Oduvek sam mogao da treniram za nešto, da se spremam za neki turnir, a sada će možda biti tri meseca bez turnira. Osim ukoliko nema povrede, to je za tenisera nezamislivo. Potpuno je drugačiji mentalni sklop.

Bonus video

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija