• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2020

14:09

A, ĐOKOVIĆ? PRAVI SE DA NE POSTOJI! Amerikanac bi izabrao Nadala da mu BRANI ŽIVOT!

Tenis

A, ĐOKOVIĆ? PRAVI SE DA NE POSTOJI! Amerikanac bi izabrao Nadala da mu BRANI ŽIVOT!

Podeli vest

NIje mali broj onih koji smatraju da je prvi reket sveta Novak Đoković najbolji svih vremena, ali ne i za bivšeg trenera Pita Samprasa i Rodžera Federera Pola Anakona, koji je razbesneo navijačenašeg asa na društvenim mrežama

Anakon se uključio u polemiku ko je najbolji teniser svih vremena i za Nadala rekao da je igrač kog bi izabrao kada bi morao da odabere jednog tenisera koji će se, na terenu, boriti za njegov život.  Novakovi navijači su američkom striučnjaku zamerili jer nijednom nije pomenuo Srbina, mada se nije setio ni Rodžera Federera.

ŠVAJCARAC NIJE MOGAO DA PREĆUTI! Pogledajte šta Federer misli o Novakovoj donaciji SRBIJI!

BRUTALNA PROZIVKA ZA MLADE TENISERE! Korona je više od njih zaustavila Noleta, Rafu i Rodžera!

 

- Njegova neverovatna sposobnost da svaki poen igra kao da ništa drug na planeti nije važno je iznad svih ostalih. Džimi Konors je bio nalik tome, ali nikada nisam video da neko tako pristupa tenisu... niko u tome nije bolji od Nadala. Sada je već to kliše, ali kada gledate kako on igra i neko vas pita “Koga biste izabrali da se za vaš život bori u teniskom meču”, kako da ne izaberete Nadala-  ističe Anakon i nastavlja u istom maniru:

NOVAK NE IGRA TENIS SAMO ZBOG PARA! Španac OČITAO LEKCIJU mladim igračima!

(VIDEO) KO KAŽE DA SE NE IGRA TENIS? Krenulo je, ali u kući - Evo kako se teniseri zabavljaju!

 

- Nadal je neverovatan. Bilo je sjajno gledati ga u eri u kojoj se on borio sa velikanima ovog sporta. Sedeo sam i vilica mi je padala dok sam ga gledao.

Nadal je u Akapulku pred izbijanje pandemije korona virusa došao do 85. titule u karijeri.

- Nadam se da će ostati zdrav. Mislim da je još mnogo tenisa pred njim. On i dalje voli ovaj sport i dokle god ga zdravlje bude služilo, ne mogu da zamislim da će izgubiti meč na Rolan Garosu. Njegovi rekordi će se uvećavati i moraćemo da izmsilimo nove reči da bismo ih opisali - uveren je on.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija