• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2020

00:12

SRBIN BESAN, GRMI NA FRANCUZE! Ovo je velika SRAMOTA!

Tenis

SRBIN BESAN, GRMI NA FRANCUZE! Ovo je velika SRAMOTA!

Podeli vest

Zbog pandemije koronavirusa teniska sezona je suspendovana, a ATP je odlučio da zamrzne poene.

Filip Krajinović će nastavak sezone, kad god se bude desio, dočekati  na 32. mestu ATP liste.

U razgovoru za Sportski žurnal teniser iz Sombora je prokomentarisao ovakvu odluku ATP-a, ali i izrazio sumnji da će sezona nastaviti u junu turnirima na travnatoj podlozi.

AMERI UZVRATILI UDARAC! Dobre vesti za Novaka, NE ODLAŽE SE!

ZEMLJOTRES, RODŽER ĆE BITI BESAN ZBOG PROZIVKE! Federer je teško PODNEO OVU ODLUKU!

 

Dobra je odluka, ali to je trenutno. Realno je bilo da tako odluče, nismo ni očekivali drugačije. Verujem da će nam se, kada budemo igrali, postepeno oduzimati poeni iz prošle godine. Biće još odlaganja. Mislim da je 8. jun prebrzo, s obzirom šta se dešava u svetu. Ne verujem da ćemo pre Amerike išta igrati. Nadam se da će se pre toga sve iskristalisti i da ćemo moći da igramo na travi, ali čisto sumnjam - rekao je Krajinović za Sportski žurnal.

Krajinović je kao i većina tenisera revoltiran odlukom organizatora Rolan Garosa da ovaj grend slem turnir pomere na septembar, nedelju dana nakon US Opena, a govorio je i planu za Olimpijske igre, koje su odložene za godinu dana.

NIIKAD BRUTALNIJE OPTUŽBE U SVETU TENISA! Čelnici Rolan Garosa koriste koronu da UNIŠTE Federera!

GLUPOST ORGANIZATORA ROLAN GAROSA! Zvali samo Nadala u svetu tenisa NASTAJE ANARHIJA!

 

Način je velika sramota jer ni teniseri, ni niko, nisu bili obavešteni nego su samo doneli odluku. S druge strane i vanredno je stanje, mnogi igrači će se žaliti jer kako da igraju dva gren slema u razmaku od sedam dana. Oni koji budu u završnici US Opena, neće moći da se oporave za Rolan Garos. Kada sam pravio plan za ovu sezonu, nisam bio siguran da ću izboriti učešće na Olimpijskim igrama, kao i da li je za mene i moj tenis najpametnije da igram na njoj. Drago mi je da sam bio u toj grupi, ali ja nisam baš pristalica tenisa na Igrama. Iskreno, preči su mi poeni za ATP listu nego da idem u Tokio. Ali još je to daleko - dodao je Filip Krajinović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mitar

pre 4 godine

A ko te je i zvao da ideš na OI ? Koji ćeš ikome tamo ? Igraj za atp bodove i srećno ti bilo !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija