• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2020

13:48

(VIDEO/FOTO) LEDI KRV U ŽILAMA! Stravična simbolika u Njujorku, Korona park postaje BOLNICA!

Tenis

(VIDEO/FOTO) LEDI KRV U ŽILAMA! Stravična simbolika u Njujorku, Korona park postaje BOLNICA!

Podeli vest

Brojni sportski centri u svetu zbog pandemije koronavirusa služe kao privremene bolnice, pa će i deo teniskog centra Bili Džin King u NJujorku promeniti namenu

Kako prenose američki mediji od sada će biti privremena bolnica od 350 kreveta. Čelnici Američke teniske federacije potvrdili su da će zatvoriti jedan deo centra na kom se igra Ju es open, četvrti grend slem u sezoni. 

SRBIN BESAN, GRMI NA FRANCUZE! Ovo je velika SRAMOTA!

PANIKA U AMERICI, VIRUS JE SVUDA! Rodik OČAJAN! Član njegove porodice ima koronu!

 

Zbog velikog broja obolelih u Njujorku bolnice su prepune. 

- Tu smo da pomognemo, nema drugog puta. Njujork je naš dom, svi smo u ovome - poručili su iz teniskog saveza.

Ono što ledi krv u venama je neverovatna slučajnost. Teniski tereni u Kvinsu na kojima se igra Ju Es open, a koji će sada biti pretvoreni u bolnici, smešteni su u parku koji se zove Flešing Medouz Korona park. 

Planirano je da se objekti na Flešing Medouzu ne koriste za smeštaj pacijenata koji su oboleli od koronavirusa, ali će morati da budu izmešteni iz bolnica zbog velikog broja zaraženih koji dolaze.

LJUBITELJI TENISA MORAJU BITI SPREMNI NA NAJGORE! Nole, Rafa, Rodžer i ostali neće igrati OVE GODINE?

(VIDEO) NOVAČE, FEDERER ŽELI NEŠTO DA TI KAŽE! Evo šta Rodžer radi po snegu nakon što je operisao koleno!

 

Privremena bolnica u Flešing Medouzu pravi se nakon što je Njujork počeo izgradnju poljske bolnice sa 68 kreveta u Central parku dok se grad bori sa sve većim brojem obolelih.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija