• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2020

08:09

AMERIKANCI SU PANIČARI! Srpski igrač ZABRINUT! Teško je, šta će biti s teniserima KOJI NEMAJU UŠTEĐEVINU?

Tenis

AMERIKANCI SU PANIČARI! Srpski igrač ZABRINUT! Teško je, šta će biti s teniserima KOJI NEMAJU UŠTEĐEVINU?

Podeli vest

Zbog pandemije koronavirusa definitivno je otkazan Vimbldon, nezvanično prvenstvo sveta u tenisu

Viktor Troicki nakon velike odluke Englezi sumnja da će se sezona nastaviti. 

SADA JE I ZVANIČNO! Novak neće braniti tron, OTKAZAN VIMBLDON!

VELIKI NOLE! Đoković predvodi talas pomoći za tenisere koji su ostali bez novca!

 

- Bio bih srećan kada bi se sezona nastavila ove godine, ali kako stvari stoje male su šanse. Niko ne zna šta će biti. U junu počinje sezona na travi, a po trenutnoj situaciji će najverovatnije biti otkazana jer na travi može da se igra samo u tom periodu a ne verujem da će se situacija srediti do 8. juna. Posle počinje sezona u Americi ali tamo tek počinje problem sa koronom i biće sve gore i gore. Oni su veliki paničari i ne verujem da će održati bilo kakvo takmičenje sa imalo rizika. Zato ne verujem ni da će se igrati ni u Americi. Iz ATP nas obaveštavaju šta sve može da bude ali niko ne zna koliko će da traje - rekao je za Žurnal Troicki. 

Teniseri će biti na velikom finansijskom gubitku.

- Tenis je u velikom gubitku. Teniseri će dosta ispaštati, pogotovo slabije rangirani igrači koji nemaju ušteđevinu. Sada kada nema turnira, verujem da se mnogi teško snalaze u ovoj situaciji. U fudbalu i u košarci igrači imaju ugovore na osnovu kojih dobijaju plate. Većina klubova ih plaća i u ovim teškim trenucima. Možda će se primanja smanjiti ali će ostati, a u tenisu nije tako - ističe srpski teniser.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

E bas mi ih je zao sto nemaju ustedjevine. Sta ce da bide samnom i sa svima nama koji imamo decu a ostali bez posla, a i dok smo radili, radili smo za popularni minimalac, pa zivimo i ne kukamo. VELIKI POZDRAV

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija