• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2020

14:57

ŽESTOK UDARAC ZA FEDERERA, ali nije lako ni Đokoviću i Nadalu!

Tenis

ŽESTOK UDARAC ZA FEDERERA, ali nije lako ni Đokoviću i Nadalu!

Podeli vest

Mats Vilander smatra da otkazovanjem Vimbldona i velikog broja turnira zbog koronavirus najviše gubi Novak Đoković, dok Toni Nadal ne deli njegovo mišljenje

Stric Rafaela Nadala pričao je o tome kako će se suspenzija sezone odraziti na članove "velike trojke".

IPAK NIJE APRILILILIIIIII! Cicipas nije verovao, a kada se probudio! Šok!

JEZIVO! BIL GEJTS U FEBRUARU OTKRIO NADALU KAKVO NAS ZLO ČEKA! Samo jedna stvar može da nas SPASI OD KORONE!

 

- Ova situacija najviše utiče na najstarije. Oni koji su najpogođeniji su oni kojima svaka godina koja prođe dodatno otežava posao. Otkazivanje Vimbldona je udarac za Federera, ali on je već rekao da je sada najbitnije razmišljati o zdravlju a ne o tenisu, ili bilo čemu drugom -  rekao je Toni Nadal za "Marku".

ŠTA SE DEŠAVA SA ATP LISTOM NAKON OTKAZIVANJA VIMBLDONA? Kome ovakav rasplet odgovara i zašto je Rafa u problemu?

AMERIKANCI SU PANIČARI! Srpski igrač ZABRINUT! Teško je, šta će biti s teniserima KOJI NEMAJU UŠTEĐEVINU?

Toni je od ove sezone direktor turnira u Maljorki, iz Serije 250, i planirano je da se igra od 21. do 27. juna na travi. Iskusni teniski stručnjak, nekada Rafin trener, kaže da će pokušati da to što je ATP suspendovala tenis do 13. jula ne utiče na njegov turnir.

- Te vesti smo očekivali. U svetu, a posebno u Španiji, sve što nema veze sa koronavirusom je nebitno. Očekivale su se takve vesti jer je Vimbldon jako teško odložiti. Mi ostavljamo opciju turnir odigramo u drugom datumu.

 

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija