• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2020

00:00

KRALJEVSKI ČIN! Stiže ogromna pomoć teniserima!

Tenis

KRALJEVSKI ČIN! Stiže ogromna pomoć teniserima!

Podeli vest

Britanski teniski savez pripremio je paket pomoći od 20 miliona funti kroz grantove i beskamatne zajmove za pomoć igračima, trenerima i celokupnom tenisu u Velikoj Britaniji tokom pandemije korona virusa

Opsežni paket mera pružiće dodatnu podršku svima u britanskom tenisu sa ciljem da iz ovog perioda izađu u što jačoj i zdravijoj poziciji čim to uslovi dozvole. Britanski igrači u konkurenciji singlova rangirani od 101. do 750. mesta i igrači u dublu od 101. do 250. mesta, koji ne primaju sredstva, ispunjavaju uslove za pomoć.

(FOTO) OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN! RAFA SE POKLONIO ĐOKOVIĆU! Nadal poručio: NOLE, KLASA SI!


Finansiranje i podršku će dobiti oni koji su najteže pogođeni pandemijom, kojima su sada smanjeni ili prekinuti prihodi, a koji moraju da plaćaju račune ili da izdržavaju porodice. Takođe, najavljeno je i da će biti odobren veći nagradni fond na britanskim turnirima kada se takmičenja nastave.



Veći deo paketa pomoći zasniva se na zaštiti teniske baze, uključujući i kontinuirano finansiranje razvojnih centara i dve nacionalne akademije i podršku redovnim trenerima. zvršni direktor Saveza Skot Lojd i rukovodstvo primaće 20 odsto manju platu, dok će neki zaposleni dobiti plaćeno odsustvo sa 80 odsto plate. Ove nedelje otkazan je lononski Vimbldon, a odložena je cela sezona na travi u Velikoj Britaniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija