• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2020

16:10

(FOTO) POZNATI TENISER OTVORIO DUŠU I PRIZNAO: Ma nikada nisam ni liznuo...

Tenis

(FOTO) POZNATI TENISER OTVORIO DUŠU I PRIZNAO: Ma nikada nisam ni liznuo...

Podeli vest

Norveški teniser Kasper Rud govorio je odricanjima koje profesionalni igrač mora da napravi kako bi stigao do vrha

Rud se prisetio tinejdžerskih dana, kada je za razliku od svojih vršnjaka, radije ostajao kući kako bi sutradan bio spreman za trening.

(VIDEO) LEGENDARNI SNIMAK PONOVO AKTUELAN! Pogledajte kako je Nole zapevao veliki svetski hit! Jedan je NOVAK!

 

 

- Kada napuniš 15-16 godina, tvoji prijatelji počnu da izlaze i da se zabavljaju, tako da ste često u iskušenju da li da i vi izađete. Nikad to nisam praktikovao, nikad nisam ni 'liznuo' alkohol. To su izbori za koje obični ljudi mogu da pomisle da su teški. Svakog vikenda u Norveškoj je uobičajeno da se ide na vikendicu, bez obzira koje je godišnje doba u pitanje. Umesto toga, otac i ja smo bili na terenu i igrali šest-sedam sati dnevno. To su bili izbori koji su me zapravo gurnuli korak ispred mojih konkurenata, makar u Norveškoj- kaže Rud.

Kristijan, Kasperov otac, takođe je bio profesionalni teniser, a najbolji plasman mu je onaj iz 1995. kada je zauzimao 39. mesto na ATP listi.

- Moj otac Kristijan je bio čovek koji je Norvešku stavio na tenisku mapu sveta. Imali smo mali teniski teren u dvorištu, a ja sam na njemu od kada sam prohodao. Kao mali, bavio sam se raznim sportovima, ali tenis je ono u čemu sam najviše uživao- istakao je Rud.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija