• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2020

12:43

NOVAK POKAZUJE DA JE OBIČAN ČOVEK! Teniser otkrio zašto navijači više od Đokovića vole Rodžera i Rafu!

Tenis

NOVAK POKAZUJE DA JE OBIČAN ČOVEK! Teniser otkrio zašto navijači više od Đokovića vole Rodžera i Rafu!

Podeli vest

Zašto navijači širom sveta više vole Rafu Nadala ili Rodžera Federera u odnosu na Novaka Đokovića? Teniser Dijego Švarcman dao je odgovor na to pitanje

Švarcman je otkrio da je važno kako se Rodžer i Rafa ponašaju na terenu.

- Federer i Nadal su dvojica tenisera koja imaju perfektno ponašanje na terenu. Prosto mi je neverovatno da su za 20 godina samo nekoliko puta pokazali frustracije na terenu, da su nečim izritirani. Desi se nekada sa arbitrima, ali to je retko - rekao je Švarcman.

Nastavio je u istom ritmu.

Đoković ima drugačiju ličnost, on više deluje kao običan čovek na terenu i pokazuje više loših emocija. Navijači to ne vole toliko. I, onda je normalno da navijači Nadala i Federera ne vole Đokovića previše.

Švarcman lično, prednost daje Novaku.

Đoković je mnogo puta pobedio Nadala na šljaci i Federera na travi. Tako da bih rekao da je malo ispred njih. Videćemo da li će uspeti da dođe do njihovih rekorda. Đoković zna kako da mora da održi visok nivo igre jer ako ne održi, da li će osvojiti još dva Grend slema? - zaključio je on.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija