• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2020

21:10

FEDERER OČAJAN! Švajcarac ima problem, može li da sakupi snage za još jedan korak...

Tenis

FEDERER OČAJAN! Švajcarac ima problem, može li da sakupi snage za još jedan korak...

Podeli vest

Proslavljeni britanski teniser Tim Henman govorio je o trenutnoj situaciji u belom sportu i prekidu sezone zbog pandemije koronavirusa

Henman je istakao da se čuo sa Rodžerom Federerom koji je očajan što ove sezone neće imati priliku da još jednom u karijeri napadne trofej na Vimbldonu.

(FOTO) NAJAVIO DOLAZAK U SRBIJU I MEĐU CRVENO-BELE! Bivši AS Juventusa poručio: To je klub mog života!

- Mislim da je za sve isto. Neko kao što je Federer, ko dolazi na kraj karijere, sigurno mu je oduzeta jedna šansa na Vimbldonu ove godine. On je iskazao to da je očajan zbog te odluke, ali je razume- rekao je Henman.

Foto: Reuters

On je takođe Istakao i da Vimbldon nije dobio veliki broj kritika zbog svoje odluke.

- Svi su stoprocentno razumeli. Ljudi su očekivali ovakvu odluku, svi. Ona će imati određeni uticaj. Situacija je daleko od idealne, ali mislim da je potrebno gledati na ovo iz određene perspektive. To je jedno odlaganje u tenisu i odlaganje u nečijim karijerama, ali neki će imati još pregršt prilika u budućnosti- zaključio je Henman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija