• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2020

19:09

AHAAAAA, TI SI BIO ONAJ MALI SA SMEŠNIM ŠORCEM?! Urnebesan razgovor Noleta sa švajcarskim teniserom!

Tenis

AHAAAAA, TI SI BIO ONAJ MALI SA SMEŠNIM ŠORCEM?! Urnebesan razgovor Noleta sa švajcarskim teniserom!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković nastavio je sa video razgovorima preko Instagrama sa poznatim teniserima, a nakon Endija Mareja, ove subote je razgovarao sa Stenom Vavrinom

 

Prvi reket sveta se u petak našalio sa Marijem na račun šortsa, na šta je Švajcarac odgovorio srednjim prstom.

(FOTO) ĐOKOVIĆ "OSTARIO" U IZOLACIJI! Da li biste prepoznali Noleta? Navijači ga zasuli komentarima!

Upravo zato je prva tema bio upravo Stanov šorts, koji je zaista odskakao od drugih tenisera te 2015. godine na Rolan Garosu.

- Ne znam, ne sećam se Rolan Garosa 2015. godine. Igrao sam u finalu, ali ne sećam se protiv koga... Ahaaaaa, ti si bio taj mali smešan momak sa onim šortsem. Da, da, sada se sećam - smejao se Đoković.

Foto: Instagram/printscreen

Ali, Vavrinka je bio spreman za ovu temu.

- Gledaj pažljivo, druže“, odgovorio je Vavrinka i onda na ekranu pokazao malu repliku šarenog šortsa koji je nosio u tom finalu.

Zatim je Švajcarac objasnio da je šorts prvi put nosio na turniru u Tokiju, a kasnije mu je doneo sreću i u finalu protiv Novaka.

- Šorts si stavio da stoji pored pehara? - pitao ga je Đoković.

- Da, od tog dana mnogo ljudi je pričalo baš o tome, pa sam ga ostavio da stoji tu da me podseća - istakao je Vavrinka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija