• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2020

08:31

NAJDRAMATIČNIJA TENISERKA SVIH VREMENA! Ne mogu da verujem da je Jelena tako otišla!

Tenis

NAJDRAMATIČNIJA TENISERKA SVIH VREMENA! Ne mogu da verujem da je Jelena tako otišla!

Podeli vest

Novinar britanskog lista "Guardian" Tumaini Karajol setio se Jelene Janković, a jedna stvar mu nije jasna

Nekadašnja prva teniserka sveta nije se još zvanično penzionisala, međutim poslednji meč odigrala je 2017. i pitanje je da li će se vratiti profesionalnom tenisu.

(FOTO) REŠILA DA ODGOVORI NA IZAZOV! Jelena se skinula do gole kože, tu je samo jastuk!

NAJSE*SI GU*A SVETSKOG TENISA! 4.000 dolara za NOĆ SA VRELOM Eženi!

 

 

Jankovićeva je na vrhuncu bila među najboljim teniserkama sveta, igrala je i finale US opena 2008, ali nikada nije osvojila grend slem. U karijeri je osvojila 15 titula, od turnira je zaradila skoro 20 miliona dolara i Karajol ne može da veruje da se Jankovićeva tako tiho povuklu iz tenisa.

- I dalje ne mogu da verujem da je Jelena Janković, verovatno najdramatičnija teniserka svih vremena, otišla iz tenisa sa tako malo pažnje - napisao je Karajol, koji se prisetio meča iz  2013. u kojem su Serena Vilijams i srpska teniserka igrale finale Čarlstona koje je na kraju pripalo Amerikanki uz rezultat – 3:6, 6:0, 6:2.

NEMICA MALO PROVOCIRA! Radije bih gledala žene nego muškarce!

(FOTO/VIDEO) OPAAA! Opčiniće vas SEK*I SRPKINJA! Ovo je lepa Sara

 

Jankovićeva ima 35 godina, u karijeri je ostvarila 644 pobede i 370 poraza, a prva na svetu bila je u avgustu 2008. koju je i završila na prvom mestu.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija