• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2020

19:01

(VIDEO) OVO JE SNIMAK KOJI JE IZAZVAO POMETNJU U SRBIJI! Zbog ovih Noletovih reči je krenula "LAVINA" REAKCIJA!

Tenis

(VIDEO) OVO JE SNIMAK KOJI JE IZAZVAO POMETNJU U SRBIJI! Zbog ovih Noletovih reči je krenula "LAVINA" REAKCIJA!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković izazvao je veliki broj reakcija nakon izjave da "neće da se vakšiniše", ukoliko nakon završetka pandemije dođe do takvog scenarija. Nakon toga reagovao je i epidemiolog Predrag Kon...

Nole je u nedelju, na dan Vaskrsa u video razgovoru sa srpskim sportistima izneo svoje mišljenje o mogućoj vakcinaciji.

ŠOKIRAO JAVNOST! Đoković progovorio o vakcini protiv koronavirusa! Kako će ljudi reagovati na ove reči?

 

Anketa

- Ja nisam za vakcine lično i ne bih voleo da me neko obavezuje i primorava da se vakcinišem da bih putovao. Ja prvi. U neizvesnosti sam znači da li će to biti pravilo ili zakon šta će onda biti. Moram da odlučim da li ću da se podvrgnem ili ne. Imam svoj stav i razmišljanje i stojim pri njemu, da li će se to promeniti ne znam, ali to direktno utiče na moj posao i tenis. Na činjenicu da li ću da putujem ili neću - objasnio je Novak.

Foto: Reuters/Tanjug

Nakon toga digla se velika prašina u Srbiji, a kao vrhunac svega stigao je odgovor od Predraga Kona, epidemiologa.

- Kao jedan od najvernijih Đokovićevih navijača, voleo bi da sam imao prilike da mu približim značaj i ogroman doprinos imunizacija za zdravlje stanovništva. Sada je kasno, stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći. Majstore, želim ti sve najbolje. Pokušaj ubuduće da izbegavaš direktne odgovore na pitanje u vezi sa vakcinacijom, jer imaš ogroman uticaj - objavio je Predrag Kon na svom Fejsbuk profilu.

Pogledajte video koji je podigao Srbiju na noge:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 3 godine

Nece dugo proci ,a kako ce ogromna vecina da pljuje tu " medicinsku struku" ....zivi bjli pa videli .Cekam posebno Srbiju posle svih ovih " alplaudiranja " sa balkona i prozora .

Janus

pre 3 godine

Ovaj lobista SZO bi trebao u bajbok-prvi put je izbegao kad je zeznuo oko svinjskog gripa.Treba da klekne kuda Nole prolazi!

Dule

pre 3 godine

Umišljene veličine, u sve se razumeju. Gde ni ovaj svet bio da nisu pronađene vakcine. Pun mi je više svih budala da "društvenih mreža". Posisali svu pamet sa interneta. Pročitajte i neku knjigu sirovine nadobudne.

TRAMP

pre 3 godine

SVAKI BELI MANTIL ODMAH PROCESUIRATI AKO JE GEJTSOV I SOROSEV COVEK

rale

pre 3 godine

nemozemo svi isto da razmisljamo.ako si bogat i imas puno para razmisljas drugacije,jer bogati imaju alternativu,a sta ce sirotinja da radi,hoces neces oni moraju primiti,jer to mu je jedina nada da ce spasti i sebe i familiju.bogati sa njihovim parama mogu sebi priustiti lecenje na svakom mestu.a dali se neko pita,dali su silikoni,botoksi,i razna vestacka pomagala za nakaradnu lepotu,zdrava,pa nisu zdrava,ali ih sve jedno koristi veliki broj.

Branko

pre 3 godine

Voleo bih da vidim hoće li Predrag Kon primiti vakcinu namenjenu svima nama? Ili neku drugu? Najverovatnije neće nijednu!

Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Novak je broj jedan teniser. Ne gledam sport. Napada industriju vakcina to je" zivotno ugrožavanje" njega supruge i dece. Recite mu da primi u kini neku vakcinu da ne pogine "slučajno" i u avionskoj nesreci. Nek ga savetuje dr. Milan zec ekonomista on razume kapitalizam.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija