• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2020

18:53

NOVAK NEĆE DA NOSI ZASTAVU SRBIJE U TOKIJU! Evo i zbog čega!

Tenis

NOVAK NEĆE DA NOSI ZASTAVU SRBIJE U TOKIJU! Evo i zbog čega!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković neće nositi srpsku zastavu na Olimpijskim igrama u Tokiju, a prvi čovek našeg Olimpijsog komiteta je otkrio zbog čega

Novak Đoković je, bez sumnje, naš najbolji sportista, ali - na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju neće nositi zastavu Srbije u svečanom defileu na otvaranju najveće svetskovine sporta.

RADE NA ZBLIŽAVANJU HRVATA I SRBA! Maljković uzdrmao region: UNIŠTIŠE nas na društvenim mrežama, ali Novak kaže da ga NE ZANIMA šta drugi misle!

To je otkrio predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković tokom vrlo zanimljivog intervjua za "Večernji list".

Foto: reuters

Aktuelni prvi čovek olimpizma u Srbiji, upitan je "Da li je Novak Đoković najveći srpski sportista svih vremena?", a potom je usledio odgovor koji će se pamtiti:

- Nikad niko neće biti kao Novak. To majka ne rađa. Osim što je neponovljiv sportista on je i sjajan čovek. Evo vam primera. Ponudili smo mu da nosi našu zastavu na otvaranju Igara u Tokiju na što je on odgovorio "Predsedniče, možemo nekog drugog da učimo srećnim. Ja sam nosio zastavu u Londonu. Pružimo priliku nekom drugom". I zbog svega toga ja sam predložio da se beogradski Trg Terazije preimenuje u Trg Novaka Đokovića, ali su me odmah napali jer kao to ne bi bilo u duhu pravnih propisa Republike Srbije jer se takva čast ne može dobiti za života. A terazije je turska reč za vagu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Evo

pre 4 godine

INTERVJU SLAVNOG TRENERA NIKOLA PILIĆ: Đokovićeva majka je Hrvatica.... Kako sad to nema veze šta je novakova majka Hrvatica a niko se ne seća kakvu su propagandu terali četnički mediji u Srbiji za Luku Modrića dok je pisao istoriju u bratskoj Rusiji pred očima Putina da mu je majka Srpkinja i da su mu Ustaše ubile majčinu porodicu(kako to rade i za Teslu) a na kraju on napiše knjigu Moja igra koja je odmah postala svetski hit a gde lepo napiše istinu da su mu Četnici ubili dedu u velikosrpskoj agresiji 90ih staraca od 72g i to iz čista mira na kućnom pragu dok je izašao da nahrani ovce koje je i Luka čuvao gde pokazuje i slike o tome koje su već ušle u istoriju...pa sada ćute i za tu istinu i za knjigu?

Srbi su otkinuti dio hrvatskog

pre 4 godine

VELIKA SRPSKA TAJNA: SRBIN TVRDI: ‘Srbi taje da potječu od Hrvata, vrijeme je da prihvate svoje hrvatsko podrijetlo’. Srbima je svetac Sava koji ih odvajo od Pape a Hrvatima je svetac Stepinac koji je i život dao samo da to ne uradi!

NekoKo

pre 4 godine

Maljkoviću ne lupetaj. Za početak - terazije nije turska reč. Informiši se prvo pre nego što se nalupetaš. Inače to po pitanju tkzv. turskih reči mnogi lupetaju pa ne znaju šta je dosta. Reč terazije je persijska reč, ostalo istražite sami.

Maxs

pre 4 godine

Pa sta ocekivati drugo od legende . Malo je takvih na ovoj planeti.

rolex

pre 4 godine

Pa gosp.Maljkovicu,moze i jedna ulica u Splitu da glasi na Vase ime.Ipak ste ih mnogo zaduzili.

radisa djordjevic

pre 4 godine

Novak netreba da nosi srpsku zastavu, Novak nosi Srbiju sirom sveta i to koliko je god breme tesko on to sponosom cini. Nole nemoj da se uzbudjujes (izgovorenog od isprani mozgova) nemislim na ovaj tekst Srbija i generacije cute ali ne zaboravljaju . Istorija se pise i pisace se, cita i citace se i sada i za sto,dvesta ,trista godina i dalje.Stranicu koju pises i koju si dosada ispisao nebledi. Prijatelju Maljkovicu na to pitanje novinara nisi trebo ni odgovarati zacudjen sam, znam te saKopaonika od pre 30 godina kad si bio na pocetku bio si mlad, mudar i funkcij koju obavljas trenutno si zasluzio.

George

pre 4 godine

Novak je divan mladi covek. Takav se radja jednom. I nikada vise. On je Tesla u sportu. I kao patriota je neprevazidjen. Mogao je da igra za Englesku, a nije.

glupaca

pre 3 godine

jako je bedno sto se delimo na srbe i hrvate i sl. isti smo ljudi ,samo je pitanje ko ce nas novac strpati u dzep:papa ili pravoslavni svestenici ili koji politicari,koji zaludjuju ljude. svaka grancica se lako slomi sama a kada je u snopu onda tesko.eto to nismo shvatili mi mali narodi pa nas drugi gaze i savojataju i koriste.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17