• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2020

16:21

BIVŠI TRENER "RAZOTKRIO" NOVAKA! Đoković to nikada nije rekao, ALI MNOGO JE RAZOČARAN!

Tenis

BIVŠI TRENER "RAZOTKRIO" NOVAKA! Đoković to nikada nije rekao, ALI MNOGO JE RAZOČARAN!

Podeli vest

Bivši trener našeg Novaka Đokovića, Boris Beker otvoreno je govorio o situaciji u svetu tenisa usled pandemije koronavirusa

- Možda Rodžer Federer donekle i uživa u ovome jer nijedan njegov rekord ne može da bude oboren. Novak je verovatno najviše uznemiren od njih trojice ("velika trojka"). Đoković nije izgubio meč u 2020. - prvo je Srbiji doneo titulu na ATP kupu, onda je postao šampion u Australiji a onda i u Dubaiju. On to nikada ne bi rekao javno, ali mislim da je duboko u sebi razočaran što ne može da igra - rekao je Beker za "CNN".

Nastavio je u istom ritmu.

- Očekivao sam da će Rafael Nadal uspeti da osvoji 13. Rolan Garos, čime će se izjednačiti sa Federerom po broju titula na slemovima sa 20. Što se tiče novih titula na slemovima za Federera, mislim da on ima šansu da osvoji samo - na travi - dodao je Beker.

U ovom trenutku niko ne zna kada će se ponovo igrati tenis...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
falsch

pre 3 godine

Beker mnogo ceni i privatno voli Noleta i steta je da su se razisli. Beker ima mnogo vise i zivotnog iskustva koje je skupo platio. Bekerov komentar je bio:"Djokovic je pod velikim uticajem, nekih samozvanih gurua" i tu ja vise nemam sta da kazem ako je to tacno,onda stvarno steta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija