• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2020

19:46

ŠTA TO LEPA MAŠA PRIČA! Sećam se kad sam te pogodila u m*da! Ruskinja OTKRILA kako su se ona i Nole upoznali!

Tenis

ŠTA TO LEPA MAŠA PRIČA! Sećam se kad sam te pogodila u m*da! Ruskinja OTKRILA kako su se ona i Nole upoznali!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je ugostio prelepu teniserku Mariju Šarapovu koja je odlučila krajem februara da objavi kraj igračke karijere

Marija i Nole su isto godište, a oboje su osvojili sva četri Grend slema! Njih dvoje su veoma dobri prijatelji iako su inostrani mediji jedno vreme pisali da između njih postoji nešto više od drugarstva.

(UŽIVO) SPREMITE SE! Lepa Maša i Novak Đoković u lajvu na Instagramu otkrivaju mnoge zanimljive i nepoznate stvari!

- Bili smo na miks-dubl ezgibiciji jedno protiv drugog u Lakinti, tad još nisi osvajao trofeje. da si pobedio, častim večeru, pobedio si. Izvadio si staru kodak kameru i pitao da se slikamo. Bio si moj fan- rekla je Maša.

Foto: printscreen instagram

Tekst potpisa

Ruskinja se zatim prisetila i snimanja reklama sa Noletom.

- U poslednjoj reklami sam te pogodila u mu*a. Od tad si osvojio neke Grend slemove, trebalo bi opet da uradimo neku novu!

Novak je zatim odgvorio:

- Od tad imam nove lopte (balls - mu*a")" - našalio se Nole!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija