• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2020

08:15

NIKAD BRUTALNIJE REČI! Rodžer i Rafa su IZDALI Novaka i ceo tenis!

Tenis

NIKAD BRUTALNIJE REČI! Rodžer i Rafa su IZDALI Novaka i ceo tenis!

Podeli vest

Frka u svetu tenisa... Kanadski igrač Vasek Pospišil optužio je Rodžera Federera i Rafaela Nadala da su "izdali" kolege

On smatra da je Novak Đoković uradio pravu stvar, da je njegov plan dobar, ali... Pospišil veruje da su za sve "krivi" Rafa i Rodžer.

- U jednom trenutku imali smo 80 od Top 100 tenisera koji su potpisali i jedan od njih je bio Novak. Imali smo i 12 od Top 20 tenisera, ali kada smo otišli kod Rodžera i Rafe, oni su promenili svoju odluku. Želeli su da pričaju nasamo sa čelnicima Grend slem turnira, što je bilo protiv čitave naše ideje. Iskreno, to je bruka - započinje Kanađanin i nastavlja:

- Imao sam sjajan razgovor sa Rodžerom, on je sjajan lik i ja ga volim i u potpunosti nas je podržavao. Bio je saglasan sa mnogim problemima, ali nije želeo da stane iza ovog projekta. To nas je usporilo, ali na kraju, većina je jača nego nekoliko njih - smatra Pospišil.

Pričao je i o egzibicionim mečevima Nadala i Federera.

- Ne mogu samo dvojica igrača da igraju egzibicije, to neće održati tenis - jasan je Pospišil.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
objašnjenje

pre 3 godine

Nisu oni nikog i ništa izdali ,već nisu nasjelina Novakov novi prijedlog ,jer mu je prethodni propao.U propalom prijedlogu predlagao je da teniseri od 1.100. mjesta na ATP izdvoje sredstva za nižerangirane ,ali kako on nije prihvaćen teniske asocijacije i organizatori GS su obezbjedili 6 miliona eura za te tenisere.Novak svojim novim prijedlogom predložio veći nagradni fond.Očito je da mu teško pada što Federer od njega godišnje zarađuje duplo više.Ranije je tražio da se povećaju davanja nižerangiranim teniserima ,a sada traži veći nagradni fond za sve ,pa i sebe.

Ivan

pre 3 godine

Da li ti stvarno veruješ u te tvoje nebuloze koje si napisao?!?! Novak je toliko zaradio u tenisu da o tome ne treba trošiti reči, neko ko je humanitarac, pomaže anonimno, ne traži pažnju po tom pitanju dok te drugi objave šta je uradio za njih, on to ne spomene niti jednom rečju!!! Jako si pakostan i zavidan na njegov uspeh i treba da ga makar poštuješ ako ga već iz priloženog ne voliš. Navijaj za koga god hoćeš, tvoje je pravo, ali ovo što si rekao o Novaku je patetično i mizerno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija