• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2020

20:15

(VIDEO) AUUU NOVAČE! Đoković ŠOKIRAO javnost! Ponovo je pričao o ISHRANI!

Tenis

(VIDEO) AUUU NOVAČE! Đoković ŠOKIRAO javnost! Ponovo je pričao o ISHRANI!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nastavio je projekat o zdravlju i "svesnijeg" života

On je u novom obraćanju na Instagramu govorio o ishrani koju je primenio kako bi podigao svoju formu na viši nivo.

BOMBA U NAJAVI! Sergej Milinković-Savić i Hrvat u tandemu napadaju Ligu šampiona!

Đoković je pričao sa specijalistom interne medicine i profesorom Visoke škole za obrazovanje pedagoga u Novom Sadu – Draganom Ivanovim.

- Dotakao bih se teme autofagije. Koliko je bitna, ta vrsta posta 16-8 je popularna. To znači da se 16 sati ne jede, a osam sati jede. Ja se toga držim poslednjih godinu i po dana. Osetio sam veliko poboljšanje u sistemu za varenje- rekao je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MikiLV

pre 3 godine

Ovo je veoma pametan nacin ishrane ko je disciplinovan. Energija se ne trosi na varenje a masne naslage konstantno sagorjevaju za tih 16 sati. Novak ima cijeli tim strucnjaka oko njega koji vode racuna da mu energija bude na najvisem nivou. Da nije tako ne bi osvojio 16 GS titula. Sa ovakvim tijelom Novak ce jos dugo da igra. U nekim stvarima Novak pravi greske, kao sa Pepeom i laktom. To je vrijeme pokazalo. Da se operisao odmah na vrijeme i da nije slusao sarlatane osvojio bi jos 2 GS. U drugim stvarima Novak je daleko ispred nas. Sto je najbitnije pokazao se kao gospodin i veliki covijek u svom tom bogastvu koje posjeduje, sto je danas rijetkost.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija