• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2020

08:24

KAKO JE FEDERER MALTRETIRAO MLADOG NOLETA! Rodžer je prvi počeo "rat", čak je i vikao na porodicu Đoković!

Tenis

KAKO JE FEDERER MALTRETIRAO MLADOG NOLETA! Rodžer je prvi počeo "rat", čak je i vikao na porodicu Đoković!

Podeli vest

Oni se poštuju na terenu, trude se da budu u dobrim odnosima, ali... Jasno je da Novak Đoković i Rodžer Federer nikada neće biti u bajkovitim odnosima

Jednostavno rivalstvo je veliko, a Rodžer kao da je pre mnogo godina naslutio da mu preti opasnost od tada golobradog mladića.

Strani mediji ponovo su počeli da se bave ovom temom posle izajve Dijane Đokovića da je Federer arogantan.

Sve je počelo 2006. godine. Srbija je igrala protiv Švajcarske u Dejvis Kupu, a Rodžer je smatra da se Novak folira. Rodžeru se nije dopao Novakov stav tokom meča sa Vavrinkom.

- Ne verujem njegovim povredama! Ozbiljan sam! Mislim da njegove povrede nisu ozbiljne. Pravila postoje da bi se koristila, a ne iskoristila, on je to radio više puta! Nije mi se dopalo to što radi, a potom je trčao bez ikakvog problema. Srećan sam što sam pobedio - rekao je Federer.

Posle toga Novak i on su se čuli telefonom, Đoković mu je objasnio o čemu se radi. 

- Moj sin je imao problema sa nosnim pregradama, nije mogao da diše! Imao je probleme da odigra duge poene i gemove. Federer je to iskoristio i omaložavao njegov problem. Nije se lepo ponašao. Niko se nikad nije ponašao prema mom sinu kao on! On možda jeste najbolji teniser, ali on nije dobra osoba! - rekao je Srđan, Novakov otac.

To nije sve, Rodžer je u Monte Karlu vikao na Noletove roditelje posle jedne greške.

Jasno je da nikada neće moći da budu prijatelji, ali isto tako Federer se nije bez razloga okomio na Noleta, bio je siguran od koga mu preti opasnost i nije pogrešio.

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija