• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2020

09:25

JEZIVA ISPOVEST NAJBOLJEG TENISERA SVETA! Đoković: Mama je ostala bez svesti, video sam avion kako baca bombe!

Tenis

JEZIVA ISPOVEST NAJBOLJEG TENISERA SVETA! Đoković: Mama je ostala bez svesti, video sam avion kako baca bombe!

Podeli vest

Novak Đoković je 1999. godine bio samo golobradi dečak... Preživeo je NATO agresiju na našu zemlju, a sada je otkrio i neke jezive detalje

- Bilo je prvo ili drugo veče bombardovanja. Taman smo drugi put zaspali te večeri, dogodila se snažna eksplozija, moja mama je ustala brzo i udarila je glavu u radijator i pala je bez svesti. Mi smo plakali zbog zbog toga što ona nije reagovala. Moj tata je bio tu i pitao se šta se dešava. Uspeo je da pomogne mami i da je povrati, brzo smo skupili stvari i izašli iz kuće na ulicu gde nije bilo svetla - rekao je Đoković.

Nastavio je u istom ritmu.

- Bilo je veoma glasno, nismo mogli da čujemo jedni druge iako smo bili blizu i čak iako vrištiš niko te ne bi čuo. Moj otac je nosio braću, mama stvari, a ja sam se u jednom trenutku okliznuo i svojim očima sam video avion koji leti i baca bombe dok se zemlja, naravno, tresla. To su najtraumatičnije slike iz mog detinjstva do danas. Mislim da je moja porodica imala sreće jer nismo izgubili nekog bliskog, a bilo je dosta porodica koje jesu, a to je poseban nivo patnje i traume. Ne mogu ni da zamislim tu bol kroz koju su prolazili - ispričao je Novak Đoković.

Skoro svako veče bili su u skloništu.

- Ludo je kada pomislite na broj ljudi koji su morali da dođu u sklonište i da se sakriju od opasnosti koja je dolazila iz vazduha. I da, izgleda isto kao i pre 20 godina. Pokušavam da se prisetim koliko je bilo ljudi, ali bila je cela zgrada koja je imala više od 50 stanova, sa porodicama sa decom, nije bilo puno mesta - zaključio je Đoković.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija