• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2020

10:27

OVAJ NOVAK ĆE VAS ŠOKIRATI! Evo šta je shvatio kada je osvojio Rolan Garos, pričao i o PROBLEMIMA U BRAKU!

Tenis

OVAJ NOVAK ĆE VAS ŠOKIRATI! Evo šta je shvatio kada je osvojio Rolan Garos, pričao i o PROBLEMIMA U BRAKU!

Podeli vest

Novak Đoković je u razgovoru sa novinarom Grejemom Besingerom otkrio kako mu se veliki preokret dogodio nakon najsupešnijeg perioda u karijeri koji je trajao od leta 2014. do osvajanja Rolan Garosa 2016.godine

Nakon osvajanja Rolan Garos 2016. mislio sam da ću nastaviti da dominiram, ali sam se mnogo opteretio. Sreća je zavisila od pobeda, a onda sam shvatio da kada sam osvojio Pariz nisam ispunjen. Nešto je nedostajalo - priznao je Đoković i nastavio:

(VIDEO) I ON JE ČOVEK OD KRVI I MESA! Nole OTVORIO dušu i progovorio o STRAHOVIMA koji ga more!

NE ŽELIM JOŠ DECE, BILA SAM UNIŠTENA... Jelena Đoković OTVORILA DUŠU, PROGOVORILA O STVARIMA koje ljudi kriju...

 

U mračnom uglu moje podsvesti tužni dečak je tražio podršku, ali ne kroz sportske pobede, već kroz ljubav i emociju. Shvatio sam da sam zbog moje posvećenosti tenisu ostavio tog uplašenog dečaka, gurnuo ga u stranu. Nisam mu dao dovoljno vremena da mu se obratim na emotivnom nivou. Nisam rastao emotivno, za razliku od tenisa. Morao sam dublje da zavirim u sebe i zahvalan sam na tom iskustvu.

Novak kaže da je sada mnogo zreliji.

- Da, i akše se nosim sa emocijama i životom uopšte. U isto vreme sam imao i probleme u braku. Ali, posle toga je naša veza postala mnogo dublja. Tada sam primetio da mi odnosi sa najbližim ljudima i nisu tako duboki.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija