• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2020

21:35

NIJE MI DAO DA JEDEM, BILO JE KAO U ZATVORU! Jeziva ispovest teniserke, EVO ŠTA JOJ JE RADIO SERENIN TRENER!

Tenis

NIJE MI DAO DA JEDEM, BILO JE KAO U ZATVORU! Jeziva ispovest teniserke, EVO ŠTA JOJ JE RADIO SERENIN TRENER!

Podeli vest

Francuskinja 33-godišnja Aravan Rezai, nekada 15. igračica na WTA listi, osvojila je i masters u Madridu 2010. godine, dok ju je vodio Partik Muratoglu

Priznala je da je bila pod velikim pritiskom i otkrila šta se dešavalo u Španiji.

- Bila sam pod velikim pritiskom da osvojim taj turnir. Nisam mogla da se opustum, da se javljam na telefon, da koristim kreditnu karticu, ništa, čak ni da doručkujem, samo čašu mleka. Bilo je kao u zatvoru. Ustajala sam se u 6 ujutro i trčala sat ili dva, bilo je to previše - otkrila je Rezai i nastavila: 

SAD ĆU DA SE RAZBIJEM OD ALKOHOLA! Marej DONIRA sve što je zaradio!

U RATNOJ I SIROMAŠNOJ SRBIJI... Zemlja se RASPADALA, ali Novak je VEROVAO U VELIKE SNOVE!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winners of @mutuamadridopen 2010 @aravane.rezai @rafaelnadal . Time flies ??? #tennis #welooksoyoung

A post shared by Aravane Rezai (@aravane.rezai) on Sep 5, 2019 at 2:34am PDT

 


- Moj otac već je stavio ogroman pritisak na mene i mislio je da će me tako učiniti boljom. Ljudi koji su bili s nama, lekari i nutricionisti, upozorili su Patrika zbog toga. On je rekao da ga ne interesuje, nije čuvao moje mentalno zdravlje.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miami 2009 #10yearschallenge

A post shared by Aravane Rezai (@aravane.rezai) on Aug 24, 2019 at 3:18am PDT

 

Patrik Muratoglu trenirao je Grigora Dimitrova, Lauru Robson, Markosa Bagdatisa, Žeremija Šardija, Anastasiju Pavljučenkovu....I dalje je trener Serene Vilijams. 

 

 

- On je strastven kada je u pitanju tenis. Ne mogu da kažem da je sjajan trener, ali je sjajan biznismen, na sve gleda s taktičke strane - dodala je Rezai.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija