• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2020

11:30

(VIDEO) LJUDI, KAKO OVO UNUCIMA DA OBJASNIM? Navijač podsetio da je Nole TERMINATOR, MAŠINA, MENTALNA GROMADA...

Tenis

(VIDEO) LJUDI, KAKO OVO UNUCIMA DA OBJASNIM? Navijač podsetio da je Nole TERMINATOR, MAŠINA, MENTALNA GROMADA...

Podeli vest

Navijač Novaka Đokovića prisetio se nekih od nejvećih i najdramatičniojih pobeda u karijeri prvog tenisera sveta

Đoković je tokom karijere napravio velike preokrete. Na neke je podsetio navijača našeg asa Džejms - dva puta na Vimbldonu, a jednom u Australiji i Njujorku.

- Kako da kažem unucima da je Novak Đoković osvojio sva četiri od ovih grend slemova? - zapitao se Džejms.

NAVIJAČI? NOVAKU PREKIPELO, DOSTA MU JE SVEGA! Ma BOLI ME.... ako me ne volite!

(VIDEO) JAOOO, NOLE JE PREMRŠAV, "SUV KAO GRANA".... Đoković se SKINUO i ZAPREPASTIO PLANETU!

 

 

 

Podsetio je na Novakov preokret 2011. godine na Ju es openu. Antologijski meČ, Novak je u petom setu protiv Federera gubio 5:3, a Švajcarac je imao dve vezane meč lopte na servisu.  Novak je tada pogodio čuveni ritern viner zatvorenih očiju, Rodžer je pogrešio, a taj meč se i danas prepričava.


Slično je bilo i u polufinalu Ju Es opena 2010. Opet je Švajcarac imao dve vezane meč lopte, ovog puta na servisu Đokovića. Nažalost, iako je uspeo da prođe Federera, Novak nije osvojio taj turnir pošto je od njega u finalu bio bolji Nadal sa 3-1, pa taj meč nije ušao u kategoriju ovog navijača.

 

NOLE, LJUDINA, POMAŽE KOSOVU! Nestorović otkrio: Nabavio je SANITETSKA VOZILA i ne slika se do besvesti! Ne znam zašto ga SRBI NAPADAJU!

(VIDEO) VIMBLDON JE BIO NAMEŠTEN, SVE SE "ŠTELOVALO" ZA FEDERERA?! Nestorović ŠOKIRAO javnost, a onda progovorio o Đokovićevom trijumfu!

 

 

Džejson se prisetio legendarnog duela za titulu na Australijan openu protiv Nadala, gde je srpski teniser slavio pobedu posle skoro šest sati. U petom setu je Nadal je prvi napravio brejk, poveo sa 4:2 i imao 30:15. Novak je bio na kolenima, ali opet je napravio veliki preokret.

 

 

Napeto je bilo na Vimbldonu pre dve godine. Protivnik u polufinalu je bio Rafa. Meč je bio prekinut u petak i nastavljen u subotu. Na 7:7 u petom setu Nadal došao do brejk lopte. Napao je bekhendom, ali je Novak nekako uspeo da izvuče forhend i prođe Špancan na mreži.

Taj poen mu je dao snagu da dođe do pobede, a onda u finalu rutinski savlada Kevina Andersona.

 

I prošle godine je Nole nervirao navijače. U finalu Vimbldona opet protiv Federera 2019. godine. Neće niko skoro zaboraviti neverovatan preokret od trenutka kada je Švajcarac imao 8:7 u petom setu i dve vezne meč lopte na servisu.

Federer je napao, ali mu to nije vredelo. Imao je i brejk lopte na 11:11, ali ni to nije iskoristio, pa je "kralj taj-brejkova" pokazao da je glava ipak najbitniji deo tela u tenisu. 

Nije ni čudo što Federerovi navijali mrze Đokovića, zbog njega i danas imaju noćne more.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija