• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2020

12:41

OPAAA... AMERIKANAC OPLEO PO ČELNICIMA ATP! Pomenuo plate,  Đokovića i Federera...

Tenis

OPAAA... AMERIKANAC OPLEO PO ČELNICIMA ATP! Pomenuo plate, Đokovića i Federera...

Podeli vest

Američki teniser Rajli Opelka kritikovao je Asocijaciju teniskih profesionalaca (ATP) zbog ponašanja tokom pandemije koronavirusa

Opelka se osvrnuo na predlog koji je predstavio predsednik Saveta igrača Novak Đoković, prema kojem bi bolje rangirani igrači trebalo da pomognu slabije rangiranim.

- To je sto posto tačno. Igrači nikada ne bi trebalo da plaćaju drugim igračima. Ali, gledajući haos u kojem se nalazimo, to izgleda kao da je potrebno, deluje kao da je jedina nada, tako da donekle podržavam tu akciju. Mislim da postoji mnogo momaka koji su 115. u svetu i dalje plaćaju trenera i fizioterapeuta, pokušavaju da se profesionalno ponašaju i koji, u stvari, najviše pate - izjavio je Opelka za "Racquet magazine".

OPAAA....... OTKRIVENA RODŽEROVA TAJNA! Svi su znali da je Mirka OPASNA....

RODŽERE, NAKLON DO PODA! Federer donira 1.000.000 dolara ZA POMOĆ DECI!

 

- Mislim da ne bi trebalo plaćati igraču koji je 650. ili 700. na svetu. Ne mislim da ovime nekome iskažem nepoštovanje, ali dati njima ček na 10.000 dolara... Igrači koji su ispod 500. mesta na svetu u stvari štede novac u ovim trenucima. Oni štede novac time što ne igraju. Mislim da bi trebalo zaštiti igrače od 100. do 400. mesta, da bi to trebalo da bude prioritet. Mislim da ni čelnici ATP ne bi smeli da od igrača traže da plate drugim igračima, kada oni nisu sebi smanjili platu, a mi igrači smo je smanjili 100 odsto. To je potpuno pogrešno. Šokantno je da se o tome više ne priča. Članovi PGA, WTA, ITF i USTA su momentalno smanjili sebi plate.

Foto: AP/Photo

 

 

Amerikanac je bez dlake na jeziku, pa kaže da nije zadovoljan načinom na koji je ATP pomogao teniserima kojima je pomoć bila potrebna.

- Mislim da ATP nije mogao gore da se ponese u ovoj situaciji. Ostavljeni smo potpuno u mraku, ne znamo ni šta se dešava. A čelnici nisu smanjili svoje plate. Znate, čelnici WTA su smanjili svoje plate, igračice su dobile nagradni fond ekvivalentan prvoj rundi sa Indijan Velsa.

Indijan Vels je prvi turnir koji je bio otkazan, a to se desilo neposredno pred njegov početak.

- Iznajmio sam veoma skupu kuću na dve nedelje tamo. Izgubio sam mnogo novca. Ne izgleda dobro kada će čelnici ATP zaraditi više novca nego što će Rodžer Federer od nagradnih fondova. Nije mi jasno koji je razlog toga. Ostavili su nas bez informacija tako da ni ne znamo šta trenutno rade - dodao je Opelka.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija