• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2020

12:37

OPA.... AMERIKANKA ODLEPILA ZA NOVAKOM! Navija za Srbina, prati ga na društvenim mrežama...

Tenis

OPA.... AMERIKANKA ODLEPILA ZA NOVAKOM! Navija za Srbina, prati ga na društvenim mrežama...

Podeli vest

Mlada Sofija Kenin, šampionka Australijan opena, upoznala je Novaka Đokovića, te otkrila zanimljivu anegdotu

Sa prvim teniserom sveta razgovarala je tokom turnira u Dubaiju.

- Imali smo kratki susret, ali počeli smo da više razgovaramo tokom turnira. Sretala sam ga posle zagrevanja, onda nam je to bilo zamorno, zatim je on počeo da me prati na društvenim mreža, jer sam to ja već učinila - rekla je Kenin i dodala.

(VIDEO) OVO SU TRI NAJDRAŽE NOLETOVE POBEDE! Tu je i EPSKA borba sa Federerom!

ĐOKOVIĆ OVO NIJE ŽELEO DA ČUJE! Sprema se radikalan potez koji se neće dopasti Novaku!

 

 

- Navijala sam za njega u finalu i nadala sam se da će on pobediti, tako da ću imati izgovor da ga pozdravim i čestitam mu. Pa da, imali smo simpatičan dijalog i dao mi je nekoliko saveta, samo mi je rekao da se opustim, uživam u momentu, to je zaista bilo lepo od njega - izjavila je Amerikanka, inače rođena u Moskvi.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija