• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2020

10:37

ĐOKOVIĆ NIKADA NE BI IZDAO SRBIJU! Nije se prodao Englezima, neće ni Monaku! Džabe su se ponadali! Poslao je jaku poruku!

Tenis

ĐOKOVIĆ NIKADA NE BI IZDAO SRBIJU! Nije se prodao Englezima, neće ni Monaku! Džabe su se ponadali! Poslao je jaku poruku!

Podeli vest

Bivši teniser Benžamin Baler, inače rodom iz Monaka, otkrio je da mu je prvi reket sveta Novak Đoković jednom prilikom rekao da bi rado igrao za Dejvis kup reprezentaciju ove kneževine

Monako je od 2007. godine prebivalište najboljeg tenisera sveta, a francuski "L'Ekip" je preneo izjavu Balerea.

KAKAV ŠOK! SRBI U NEVERICI! Đoković bi hteo da IGRA za Dejvis kup tim Monaka?!

AMERIKANAC DO DETALJA ANALIZIRAO NOLETA! Zašto je Đoković najbolji? TAJNA JE U STOPALU!

 

- Novak mi je lično rekao da bi se pridružio našem Dejvis kup timu. On voli Monako, želi da pomogne ovoj državi i ovde je dobrodošao. Uvek je pomogao ovaj grad i učestvovao u raznim humanitarnim akcijama - rekao je Balere.

Međutim, Nole sigurno ne bi izdao Srbiju sa kojom je 2010. godione osvojio Dejvis kup. Imao je priliku naš as da bira za koga će da igra kada mu je bilo najteže, na početku karijere, kada je odbio Engleze.

(VIDEO) OVO SU TRI NAJDRAŽE NOLETOVE POBEDE! Tu je i EPSKA borba sa Federerom!

BORISE, ZAŠTO TAKO? Nemac zgranuo Novakove fanove! Ovo mu NEĆE OPROSTITI!

 

- To je bilo veoma primamljivo za moje roditelje u tom trenutku jer bi rešilo brojne probleme. Moji roditelji bi dobili posao, mi kuću, bila je sjajna ponuda. Nismo je prihvatili, rizikovali smo, nekako, nisam imao dobar osećaj za to - rekao je Đoković u razgovoru sa Grejemom Besindžerom

S druge strane, prvi teniser sveta svakako ne bi mogao da igra za Dejvis kup tima Monaka, s obzirom na to da ITF ne dozvoljava nakanadnu promenu reprezentacija. Pitanje je samo kome i zašto ovakve ideje padaju na pamet.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ante

pre 3 godine

Ma, i ja sam hteo da igram za reprezantaciju sela moje mame ali nažalost nemaju još reprezentaciju. Kakvi , da ne kažem idioti

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija