• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2020

11:47

BRUKA I SRAMOTA, UDARIO ŽESTOKO, NAGAZIO I SRBINA! Ne radim to javno zbog IMIŽDA, NE želim da ME NEKO TERA!

Tenis

BRUKA I SRAMOTA, UDARIO ŽESTOKO, NAGAZIO I SRBINA! Ne radim to javno zbog IMIŽDA, NE želim da ME NEKO TERA!

Podeli vest

Austrijski teniser Dominik Tim odgovorio je na kritike koje je dobio povodom stava o pomoći slabije rangiranim kolegama

Tim je bio jasan, ne želi da finansijski pomogne slabije rangiranim teniserima jer ne smatra da neki to zaslužuju.

Đoković je pre nekoliko nedelja predložio "Plan za spas tenisa" po kojem bi najboljih 100 tenisera doniralo novac za pomoć slabije plasiranim igračima. Mnogi su podržali ovakav predlog, ali javili su se i kritičari koji ne žele da doniraju novac.

ITALIJAN PISAO NOVAKU! Ne želi da pomaže teniserima, a OBJASNIO JE I ZAŠTO!

NAPADAJU GA, ALI NOVAK NE ĆUTI! Srbin UZVRATIO posle žestokih kritika na njegov račun!

 

Treći teniser planete je zbog toga dobio i kritike od malo poznate teniserke Ines Ibu, koja je napravila video-prilog koji je obišao svet.

- Nisam pogledao ceo video, ali sam video šta je rekla. Problem je što niko nije pročitao ceo intervju koji sam dao. Sve novine i portali su dali neke naslove, što nije fer. Da su ljudi pročitali sve, ne bi se o tome pričalo u ovakvom maniru - rekao je Tim.

Finalista Australijan opena je istakao da on već pomaže određenim igračima.

- Kao što sam rekao, mnogi igrači zaslužuju da dobiju podršku, bez sumnje, ali ja želim da mogu sam da biram kome želim da pomognem i ne želim da me neko tera da bilo kome dajem novac. Već pomažem mladim igračima u Austriji, juniorima. Nikada nisam pričao o tome javno jer to ne radim zbog sopstvenog imidža. To radim jer oni to zaslužuju i ja to želim - dodao je Austrijanac.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija