• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2020

08:20

ČOVEČE, O ČEMU TI PRIČAŠ? Ovo je suludo, Timov otac kaže da pauza odgovara Novaku, Rafi i Rodžeru!

Tenis

ČOVEČE, O ČEMU TI PRIČAŠ? Ovo je suludo, Timov otac kaže da pauza odgovara Novaku, Rafi i Rodžeru!

Podeli vest

Austrijski teniser Dominik Tim počeo je da trenira u Beču posle pauze usled pandemije koronavirusa, a već 25. maja će igrati na turniru u Austriji

Otac Dominika Tima – Volfgang ističe da je pauza najviše pomogla Novaku Đokoviću, Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru. Međutim, malo je verovatno da je pauza prijala Srbinu koji je bio u seriji od 18 pobeda u novoj sezoni.

- Teško je proceniti kako će ATP sezona izgledati posle zatvaranja. To može da bude prednost za igrače kao što su Đoković, Nadal i Federer, koji su često imali duge periode povreda i znali su kako da se nose sa tim. Više ne znaš kad će da počne, jun, jul, avgust, nemam ideju - smatra Tim. 

ZAPREPASTIO PLANETU! SRAMOTA! Tim STIPSA ODBIO Novaka, neće da deli novac sa slabijim igračima!

BORISE, ZAŠTO TAKO? Nemac zgranuo Novakove fanove! Ovo mu NEĆE OPROSTITI!

 

 

O tome kad će se nastaviti ATP sezona, Volfgang otkriva:

- Rekli su da je 15. jun sledeći rok. Sad čujem da je US open opet u problemu. Lično mogu da zamislim da se turniru na šljaci ne održe u septembru, mislim da će oduvati celu sezoni i da će iznova početi u januaru - rekao je Volfgang.

Usled pandemije koronavirusa, teniska sezona je prekinuta do daljnjeg. Otkazan je Vimbldon, Rolan Garos je pomeren za oktobar, ali je pod velikim znakom pitanja kao i US Open koji je možda i najugroženii turnir na ATP-u, zato što je veliko žarište koronavirusa u Njujorku!

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija