• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2020

12:02

NEMILOSRDNI NOVAK IM JE UNIŠTIO KARIJERU! Ovo je NESTVARNO, fascinantan podatak o Đokoviću!

Tenis

NEMILOSRDNI NOVAK IM JE UNIŠTIO KARIJERU! Ovo je NESTVARNO, fascinantan podatak o Đokoviću!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković napunio je u petak 33 godine

Novinar Njujork Tajmsa Ben Rotenberg izneo je neverovatan podatak o jednom od najboljih tenisera ikada. 

Svi teniseri do 32 godine imaju samo dva grend slem trofeja - Huan Martin del Potro, koji je osovjio Ju Es open  2009. godine i  Marin Čilić, takiđe je slavio u Njujorku 2014. godine. Još preciznije  - igrači na planeti koji imaju manje od 31 godine nemaju nijedan grend slem! 

NOLE, MAJSTORE, ZGAZI IH SVE! Đoković danas slavi 33. rođendan!

NOVAČE, MNOGO SI DOSADAN! Srbin OTKRIO veliku tajnu, Francuz mu ODBRUSIO!

 

 

Nole je uništio snove brojnih tenisera, jednom prilikom je čak Čak Žo-Vilfred Conga, koji ima samo šest pobeda protiv Đokovića, koji je njega dobio 17 puta, priznao kako mu je Srbin uništio karijeru.

 

 

Naš as je tokom dosadašnjeg dela karijere osvojio 17 grend slemova: osam titula na Australijan openu, pet na Vimbldonu, tri na US openu i jednu na Rolan Garosu. Treći je na večnoj listi iza Rafaela Nadala sa 19 i Rodžera Federera sa 20 titula.

Novak se izjednačio sa Nadalom po broju godina, pa od ovog 22. maja niko ko trenutno ima manje od 33 godine, osim del Potra i Čilića, nema grend slem titulu.

Zastrašujući podatak je i da su do grend slem finala dolazila samo četiri aktivna tenisera mlađa od 31 godine: Danil Medvedev koji ima 24 godine, Dominik Tim sa 26 godina, Miloš Raonić (29) i Kei Nišikori (30).

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija