• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2020

19:10

VAKCINA PROTIV KORONE JE PRIORITET! Kako će Nole reagovati na ove reči!? Bez nje, Olimpijske igre su nezamislive?

Tenis

VAKCINA PROTIV KORONE JE PRIORITET! Kako će Nole reagovati na ove reči!? Bez nje, Olimpijske igre su nezamislive?

Podeli vest

Premijer Japana Šinzo Abe rekao je da su brz razvoj vakcina i efikasni tretmani za koronavirus prioriteti za organizovanje Olimpijskih igara u Tokiju

Abe je kazao da oporavak od pandemije koronavirusa samo u Japanu ne bi bio dovoljan da se održe Igre jer ta manifestacija uključuje gledaoce i sportiste iz celog sveta.

REKAO JE DA NE ŽELI DA BUDE PRIMORAN! Novo mišljenje: Ako vakcina bude dobra, Nole će se sigurno vakcinisati!

On je naveo da se vlada Japana nada da će se Olimpijske igre održati "u potpunom obliku", sa gledaocima kao dokaz pobede čovečanstva nad korona virusom.

Foto: reuters

Tokom vandrednog stanja i u jeku pandemije koronavirusa Novak Đokovića je putem Fejbuka, kao i Instagrama često govorio o vakcini protiv ovog opakog virusa. Nole je tada istakao da nije za vakcinisanje. Ipak, ovakva odluka japanskog premijera, možda se neće dopasti srpskom asu...

Foto: ap photo

Stručnjaci su prethodno naveli da će biti teško razviti efikasnu i sigurnu vakcinu do početka Olimpijskih igara u Tokiju. Japan i Međunarodni olimpijski komitet (MOK) su zbog pandemije korona virusa odložili Igre za jul 2021. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija