• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2020

23:20

REKAO "NE" NOLETU! Vavrinka odbio predlog Đokovića!

Tenis

REKAO "NE" NOLETU! Vavrinka odbio predlog Đokovića!

Podeli vest

Švajcarski teniser Stan Vavrinka nije prihvatio predlog Novaka Đokovića da učestvuje na "Adrija turu" u Beogradu

Vavrinka je odgovorio da još nije spreman da izađe na teren iz kondicionih razloga nakon pauze zbog pandemije koronavirusa.

(VIDEO) NOLE DOVODI TENISKE ZVEZDE U BEOGRAD! Dominik Tim nije jedini koji stiže u Srbiju!

- Imao sam puno zahteva da igram, naročito u Švajcarskoj, ali i u Srbiji na inicijativu Đokovića. Novak igra na svom terenu. Ipak nisam se potpuno vratio tenisu- rekao je Vavrinka.

Foto: AP/Photo

Vavrinka neće još uvek da vežba jačim intezitetom.

- Odradio sam samo dva treninga. Od juna krećem sa jačim radom. Moja vizija je da sve dok nisam u formi ne mogu da igram mečeve. Ne bih da rizikujem- zaključio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija