• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2020

09:27

BILO JE TO NOVAKOVO VREME! Federer konačno priznao da nije MOGAO NIŠTA Đokoviću!

Tenis

BILO JE TO NOVAKOVO VREME! Federer konačno priznao da nije MOGAO NIŠTA Đokoviću!

Podeli vest

Rodžer Federer je bio više nego iskren... Švajcarac je priznao da u jednom razdoblju karijere nije mogao da uradi gotovo ništa

- Kada se osvrnete unazad i vidite da skoro pet godina nisam osvojio grend slem - ljudi to naprave da zvuči kao da sam igrao užasno. Imao sam tešku 2013. godinu kada sam imao problem sa leđima od Indijan velsa tokom celog leta... - rekao je Rodžer Federer u razgovoru sa Gustavo Kuertenom.

On je otkrio i da ne misli da je igrao slabo.

- Iskreno, to je bilo Novakovo vreme, dok je Rafa "zaključao" Rolan Garos, kao što već znate. Tako da je bilo veoma teško za mene - zaključio je Rodžer.

Federer je otkrio da ima motivaciju.

- Mogao sam da nastavim da "guram" jer sam verovao da sam veoma blizu, a imao sam dobar tim i nikada nisam izgubio motivaciju - rekao je Rodžer Federer.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija