• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2020

16:25

ĐOKOVIĆ POTVRDIO: Hrvati DOLAZE u Beograd!

Tenis

ĐOKOVIĆ POTVRDIO: Hrvati DOLAZE u Beograd!

Podeli vest

Hrvatski teniseri Marin Čilić i Borna Ćorić prihvatili su poziv Novaka Đokovića da učestvuju na "Adria turu"

Oni su se tako pridružili Dominiku Timu, Aleksandru Zverevu, Grigoru Dimitrovu i Viktoru Troickom.

(FOTO) SRPSKI BISER PORUČIO: Taj HUK sa SEVERA me motiviše!

Foto: Tanjug/AP

Dvojica vrhunskih tenisera sa zadovoljstvom su potvrdila da će da budu deo spektakla u Zadru 20. i 21. juna, u ko-partnerstvu sa Hrvatskim teniskim Savezom, i da se raduju duelu protiv prvog reketa planete, kao i celokupnom spektaklu.

- Hvala Marinu i Borni što su se odazvali pozivu da učestvuju na "Adria Tour" i što su potpuno besplatno, i bez bilo kakvih drugih uslova, pristali da budu deo jednog ovakvog događaja. Reč je o dvojici vrhunskih tenisera, ali i sjajnih momaka, što su pokazali i ovog puta. Obojicu dugo poznajem, privatno se družimo, poštujemo, učimo jedni od drugih. Drago mi je što će biti deo ovog događaja, u jednom pravom sportskom gradu, pred zadarskom publikom- rekao je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija