• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

28.05.2020

11:23

MILOVE USTAŠE ZABRANILE I NOVAKA! Šizofrenija Podgorice, sramno ponašanje ANTISRPSKOG REŽIMA u Crnoj Gori!

Tenis

MILOVE USTAŠE ZABRANILE I NOVAKA! Šizofrenija Podgorice, sramno ponašanje ANTISRPSKOG REŽIMA u Crnoj Gori!

Podeli vest

Prvi reket sveta Novak Đoković ne može da uđe u Crnu Goru i održi turnir humanitarnog karaktera jer je neoustaška vlast u Podgorici, predvođena Milom Đukanovićem, zatvorila granice za sve građane Srbije

Prvi teniser sveta Novak Đoković (33) neće moći da uđe u Crnu Goru i održi Adrija turnir humanitarnog karaktera! Antisrpska vlast u Podgorici, na čelu sa predsednikom Milom Đukanovićem (58), iskoristila je epidemiju koronavirusa da granice Crne Gore zatvori za sve građane Srbije i Republike Srpske, što se, naravno, odnosi i na Noleta!

NOLE, JAVI SE PA ĆEMO DA VIDIMO! Da li Đoković može u Crnu Goru? Stigao arogantan odgovor, kao da im prvi teniser sveta dolazi svakog dana!

UPRAVA POLICIJE I MUP CRNE GORE ĆUTE! Bruka! Da li će Novaku ZABRANITI ulazak u zemlju?

 


Adrija turnir u Crnoj Gori trebalo bi da bude održan 27. i 28. juna, a ukoliko ova skandalozna zabrana dotad ostane na snazi, ceo događaj biće otkazan. Pored Đokovića, u susednu državu neće moći da doputuju ni članovi organizacionog tima, kao ni ostali srpski teniseri koji bi trebalo da učestvuju. Srpski as od ovog turnira ne bi imao nikakav profit i bila je samo je njegova dobra volja da teniske zvezde poput Dominika Tima i Saše Zvereva dovede u Crnu Goru.

Odluka narednih dana

Odluka na čekanju

Novakov tim prati situaciju u Crnoj Gori, a odluka će biti ubrzo doneta
Izbor Informera

Crnogorski premijer Duško Marković (61) rekao je da njegova zemlja otvara granice samo za države koje imaju manje od 25 zaraženih na 100.000 stanovnika i nabrojao je Albaniju, Austriju, Nemačku, Hrvatsku, Mađarsku, Češku, Grčku... Jasno je, međutim, da je ovo samo izgovor i da je odluka o zatvaranju granica za Srbe čisto politička.

I pre odluke da ne otvore granice za naše državljane bilo je određenih problema u organizaciji turnira u Crnoj Gori, ali nije poznato kojih. Sam Novak je u ponedeljak u Beogradu rekao da je za sada jedino sigurno da će turnir biti održan u Beogradu 13. i 14. juna i Zadru nedelju dana kasnije, dok je Crna Gora pod znakom pitanja.

- Održavanje turnira u Crnoj Gori još nije sigurno. Kasno smo počeli sa organizacijom, ali radimo na tome da se sve ostvari - rekao je Novak.

Đoković podržao litije

 

Režim u Podgorici svakako nije zaboravio da je prvi teniser sveta Novak Đoković još u martu podržao proteste u Crnoj Gori. Krajem decembra prošle godine crnogorska vlast je usvojila sramni "zakon o slobodi veroispovesti" sa ciljem da se ozakoni otimačina imovine SPC u Crnoj Gori. Dostojanstvenim litijama vernici u Crnoj Gori protestovali su protiv tog zakona, a Novak im je 6. marta pružio podršku putem društvenih mreža.

- Pozdrav i podrška za bratski narod u Crnoj Gori -  napisao je Novak.

Iz izvora bliskih Đokoviću Informer saznaje da želja srpskog tenisera uopšte nije upitna, ali da se situacija prati.

- Situacija sa Crnom Gorom se pažljivo prati i razmatra. Odluke o organizaciji turnira biće donete u narednih nekoliko dana - kaže izvor Informera.

TS CG želi saradnju

Ono što unosi dodatnu zabunu je to što u Teniskom savezu Crne Gore kažu da niko nije kontaktirao s njima povodom turnira. Predsednik TS Crne Gore Dimitrije Rašović ističe da još ništa o turniru ne znaju, ali da su voljni da ugoste Novaka.

- Čim neko s nama kontaktira, poradićemo na realizaciji, u skladu sa svim propisima i bratski ćemo razgovarati i dogovarati se. Ja se politikom ne bavim, a mi ćemo se svakako ponašati odgovorno i korektno. Što se nas tiče, svi su dobrodošli. Ne znam ni koliko je ta mera po pitanju granica uopšte zvanična - diplomatski je za Informer rekao Rašović.

BAHATOST OTKAZUJE SPEKTAKL! NI Nole ne može u Crnu Goru?!

Đoković saopštio sjajne vesti! Velike teniske zvezde na Adria tour

 

Ukoliko dođe do organizacije turnira, on će najverovatnije biti održan u Tivtu, mada postoje uslovi i u Ulcinju, Budvi, Nikšiću...
 

 

 

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
patriot

pre 3 godine

... ne idi kod onih kod kojih si nepoželjan, mi nismo isti!

Predragm

pre 3 godine

A litije danasnje u Beogradu se nisu odrzale. Pa i pod okupacijom Nemaca su se odrzavale. Ovaj Irinej je gori od fasista. Nedic je ovezbedjivao litije i urgirao kod Nemaca. A i Novak Djokovic je Crnogorac iz Niksica a majka Hrvatica. Razni bosanci na vlasi tikve bez korena pokusavaju da kupe poreklo, diplome, stanove, naoadaju okolne zemlje i sve pokradose Srbijancima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija