• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

29.05.2020

07:15

AU! FEDERER NA UDARU ZBOG RASIZMA! Rodžer u velikom problemu!

Tenis

AU! FEDERER NA UDARU ZBOG RASIZMA! Rodžer u velikom problemu!

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer našao se pod velikim udarom kritika u Australiji zbog poruke podrške kontroverznom Alanu Džonsu, koji je poznat po rasističkom delovanju

Kako prenose lokalni mediji, Džons, koji je vodio jednu radio emisiju posle 35 godina rada se povukao, a Federer mu je uputio javno priznanje.

SADA SMO VIDELI DA NEMA HARMONIJE U TENISU! Švajcarac nezadovoljan reakcijom svojih kolega!

- Želim vam sve najbolje do kraja života. Čestitam na uspešnoj karijeri - rekao je Federer u video poruci i izazvao gnev u Australiji.

Foto: reuters

Video sa spornom porukom uklonjen je sa Jutjuba, ali je prethodno već emitovan na australijskoj Skaj televiziji.

Džons je pre 15 godina pozvao istomišljenike na ulice Sidneja i okupio je 5.000 ljudi, koji su napadali emigrante i njihove potomke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija