• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2020

20:45

MAMA ME JE ZAGRLILA I POČEO SAM DA PLAĆEM! Đoković se prisetio jednog od najemotivnijih mečeva u karijeri!

Tenis

MAMA ME JE ZAGRLILA I POČEO SAM DA PLAĆEM! Đoković se prisetio jednog od najemotivnijih mečeva u karijeri!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković u razgovoru za "Tennis united" prisetio se jednog od najemotivnijih momenata u karijeri

Đoković je zajedno sa Španjolkom Garbinjom Mugurusom bio gost u podkastu koji su na zvaničnoj stranici ATP tura vodili kanadski teniser Vasek Pospišil i Amerikanka Betani Matek-Sends.

(VIDEO) NISAM ŽELEO DA IZAZIVAM BES DRUGIH TENISERA, ALI... Šta je to Novak radio u izolaciji, a da niko nije znao?

- Na prvom turniru na kojem sam zvanično učestvovao, imao sam osam godina, i pobedio sam u prvom meču 10:8 u taj-brejku. Bio sam preplavljen radošću, ali sam isto tako bio i premoren. Mama mi je bila tu i kada me je zagrlila počeo sam da plačem - rekao je Đoković, koji je istakao da se to ponovilo kada je u sledećem meču poražen od Viktora Troickog 9:0.

Foto: Reuters



Pošto je Mugurusa u toku podkasta pravila španski omlet, jedna od tema je bila i hrana, pošto je poznato da se srpski teniser pridržava biljne ishrane.

- Odrastao sam potpuno drugačije. Jeo sam meso tri puta na dan, svaki dan, tako da sam to promenio. Sviđa mi se ovo kako se sada hranim - istakao je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija