• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2020

11:26

POČINJE PRODAJA ULAZNICA! Evo za koliko novca možete da gledate Đokovića uživo!

Tenis

POČINJE PRODAJA ULAZNICA! Evo za koliko novca možete da gledate Đokovića uživo!

Podeli vest

Ulaznice za regionalni teniski spektakl „Adria Tour“ od danas su u prodaji, a cene su više nego popularne

Tako će svako ko u Beogradu želi da na delu vidi najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića morati da izdvoji 600 dinara, koliko košta karta za dnevni termin za subotu ili nedelju, odnosno za celodnevni program u petak, dok je večernji program tek nešto skuplji – 800 dinara. 

– Odluka za cene nije bila laka jer smo morali mnogo toga da uzmemo u obzir, a naročito tešku situaciju zbog koronavirusa. S obzirom na to da je ovo humanitarni događaj i da sredstva idu u dobrotvorne svrhe, kao što su programi ranog razvoja naše dece koje sprovodi „Fondacija Novak Đoković“, izabrali smo da ponudimo povoljne cene. Između ostalog, vodili smo se time da četvoročlana porodica može da priušti dolazak na turnir i da uživa u partijama nekih od najboljih tenisera na svetu, kao što su Novak, Dominik Tim, Aleksander Zverev, Grigor Dimitrov, zatim naši asovi Viktor Troicki, Dušan Lajović, Filip Krajinović…Ukupno ih je sedmorica, dok će osmi učesnik beogradskog izdanja „Adria Tour“ to mesto steći kroz TSS Tour koji se igra u nedelji pre - istakao je Đorđe Đoković direktor turnira.

Bezbednost posetilaca i učesnika događaja je prioritet svih na „Adria Tour“ događaju.

– Mi kao organizatori najviše od svega brinemo i vodimo računa o bezbednosti, bez obzira na to što su trendovi takvi da se svaki dan smanjuje broj obolelih od koronavirusa. Ne želimo da se bilo ko oseća nebezbedno kada dođe na događaj. Zbog toga svaki gledalac će na ulazu dobiti zaštitnu masku, dezinfekciona sredstva će biti raspoređena svuda po centru, i takođe pre početka i posle završetka svakog sportskog događaja vršiće se dezinfekcija celog centra - zaključio je Đoković.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Senka

pre 3 godine

Prodaja karata nije cestito ni pocela, a vec se NA ZALOST zavrsila kao i ranije i ovga puta najvise karata je doslo u ruke tapkarosa. Uspela sam da kupim kartu za petak, sa nadom da cu mozda, mozda videti Noleta kako trenira. Vec oko pola jedan, za nas obicne smrtnike iz reda nije bilo karata, ali su tapkarosi karte od 600 din za subotu i nedelju dnevni termin, vec prodavali po 3000 din. Zao mi je sto u redovnoj prodaji nisu bile po 3000 i 5000 dinara, jer organizatoru bih platila tu cenu, a nadam se i sad imala karte za subotu i nedelju kad Nole igra. Bi KORONA, ode, ali lose ponasanje ostade... Tuzna baka Senka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija