• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2020

14:30

ĐOKOVIĆ JE URADIO MNOGO ZA HRVATSKU! Trener nahvalio Noleta!

Tenis

ĐOKOVIĆ JE URADIO MNOGO ZA HRVATSKU! Trener nahvalio Noleta!

Podeli vest

Naš najbolji teniser Novak Đoković ovog juna organizovaće turnire po Balkanu, a jedna od destinacija biće i Hrvatska, što je naišlo na pohvale Gorana Ivaniševića

Turneja će početi u Beogradu 13/14. jula, a nakon toga sledi Zadar 20. i 21. jula. Direktor turnira je upravo Ivanišević.

(VIDEO) GORANE, GORANE... Ivanišević - COPY PASTE - Đoković? Slažete li se sa Hrvatom?

- Turnir će se igrati na zemlji, bili smo spremni i na beton, ali su se iz Novakovog tima ipak odlučili za zemlju. Čekamo konačnu potvrdu o broju navijača koji će nam biti dozvoljeni. Biće stadion za 9.000 ljudi koji će se montirati ove nedelje, a ja se nadam da će nam dozvoliti pola tog kapaciteta da ipak publika vidi te najbolje igrače na svetu - rekao je Ivanišević za "Večernji list".

Foto: reuters

"Večernji" tvrdi da je Đoković napravio veliku stvar za Hrvatsku, a Ivanišević objašnjava i zašto.

- Ovo je svetska prilika da prikažemo i Zadar i Hrvatsku u prekrasnom svetlu, kao zemlju oslobođenu koronavirusa i pozovemo turiste. Zadar se pokazao ne samo kao košarkaški grad već i kao teniski grad s ona dva Dejvis kup meča čija je organizacija bila neverovatna. Ne sumnjam da će i ova organizacija proći kako treba i da će svi naši gosti i teniseri koji dođu iz inostranstva biti veoma zadovoljni - dodao je popularni "Zec".

"Adria Tour" je nastao na inicijativu srpskog teniskog asa kako bi promovisao sport, pozitivne vrednosti i fer-plej, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna.
Na jadranskoj turneji će učestvovati dobro poznata imena poput Dominika Tima, Aleksandra Zvereva, Grigora Dimitrova i Marina Čilića.

Foto: reuters

- Novak je već i pre imao ideju da se organizujea jedan 'tur' odnosno nekoliko egzbicionih mečeva u Beogradu, Sarajevu, Hrvatskoj. Teško je to organizovati, pogotovo s uobičajenim rasporedom tenisera. Ova korona, koliko god je zla i nesreće donela, omogućila je i 'Adria Tour'. Novak me pitao kako bi se mogla uključiti Hrvatska, ja sam proverio s Hrvatskim teniskim savezom i uz njihovu pomoć odabrali smo Zadar. Novakova želja se ispunila i uz ovu ekipu koja dolazi mogu reći da će ovo biti teniski spektakl na Balkanu - osvrnuo se na Đokovićevu inicijativu Ivanišević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija